Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 27
    Інгредієнти Для тіста: 1 склянка сметани 1 пачка маргарину 1 яйце трохи солі і соди 3 склянки борошна Для внутренности: Капуста 3-4 варених яйця спеції, сіль Спосіб приготування Розтопити маргарин, додати інші інгредієнти і замісити тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.
    Категория: Випічка | Просмотров: 310 | Добавил: therrint | Дата: 27.04.2010

    Інгредієнти Для тіста: 200г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, трохи солі, 1 чайна ложка розпушувача, 300 г борошна. Для внутренности: приблизно 200-250г свіжого агрусу, 250-300г цукру. Для крему: 500г 33-35% вершків, 150г м'якого сиру, сто-150г цукрової пудри, 20 г желатину, 70-80г води для желатину.
    Категория: Випічка | Просмотров: 354 | Добавил: therrint | Дата: 27.04.2010

    Ингридиенты 0,5 кг фасоли(мраморная либо ласточка),0,5 кг лука,грудинка варено-копченая,помидоры,кинза,4 зубчикачеснока,соль,перец,хмели сунели Метод приготовления фасоль отварить до полуготовности(бросить мало воды от фасоли),лук обжарить до прозрачно золотистого цвета,добавить грудинку нарезаную кубиками,обжарить 5 мин,добавить помидоры(без кожуры) протертые через сито,добавить фасоль и тушить до готовности фасоли,за 5 мин до готовности добавить соль,перец,хмели сунели,чеснок и кинзу О рецепте фасоль нужно замочить на ночь,если фасоль будет тушиться долго нужно добавить воды которая осталось от фасоли,если не сезон помидоров возьмите помидоры в своем соку
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 352 | Добавил: therrint | Дата: 27.04.2010

    Інгредієнти Тісто: 2 жовтки, 1 пачка сиру (250гр. ), 1 пачка маргарину (250гр. ), сода 1/2 ч. л . гашене, 2 склянки борошна. Крем: 2 білки, цук. пісок 1-1,5 склянки. Спосіб приготування Робимо тісто: жовтки, сир, маргарин, соду, борошно смешіваем. Маргарін НЕ спалюємо, а мнем; Робимо крем: 2 білки збити з піском; Тісто розділити на 8 Колобков, покласти в морозилку на 20-30 хв; Кожен колобок розкочувати як млинець і змащувати кремом; Згорнути в рулет і розрізати на шматочки.
    Категория: Випічка | Просмотров: 663 | Добавил: therrint | Дата: 27.04.2010