Інгредієнти Для тіста:
1 склянка сметани
1 пачка маргарину
1 яйце
трохи солі і соди
3 склянки борошна
Для внутренности:
Капуста
3-4 варених яйця
спеції, сіль
Спосіб приготування Розтопити маргарин, додати інші інгредієнти і замісити тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
310
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста: 200г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, трохи солі, 1 чайна ложка розпушувача, 300 г борошна.
Для внутренности: приблизно 200-250г свіжого агрусу, 250-300г цукру.
Для крему: 500г 33-35% вершків, 150г м'якого сиру, сто-150г цукрової пудри, 20 г желатину, 70-80г води для желатину.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
354
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.04.2010
|
Ингридиенты 0,5 кг фасоли(мраморная либо ласточка),0,5 кг лука,грудинка варено-копченая,помидоры,кинза,4 зубчикачеснока,соль,перец,хмели сунели
Метод приготовления фасоль отварить до полуготовности(бросить мало воды от фасоли),лук обжарить до прозрачно золотистого цвета,добавить грудинку нарезаную кубиками,обжарить 5 мин,добавить помидоры(без кожуры) протертые через сито,добавить фасоль и тушить до готовности фасоли,за 5 мин до готовности добавить соль,перец,хмели сунели,чеснок и кинзу
О рецепте фасоль нужно замочить на ночь,если фасоль будет тушиться долго нужно добавить воды которая осталось от фасоли,если не сезон помидоров возьмите помидоры в своем соку
|
Інгредієнти Тісто: 2 жовтки, 1 пачка сиру (250гр. ), 1 пачка маргарину (250гр. ), сода 1/2 ч. л . гашене, 2 склянки борошна.
Крем: 2 білки, цук. пісок 1-1,5 склянки.
Спосіб приготування Робимо тісто: жовтки, сир, маргарин, соду, борошно смешіваем. Маргарін НЕ спалюємо, а мнем;
Робимо крем: 2 білки збити з піском;
Тісто розділити на 8 Колобков, покласти в морозилку на 20-30 хв;
Кожен колобок розкочувати як млинець і змащувати кремом;
Згорнути в рулет і розрізати на шматочки.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
663
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.04.2010
| |