Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 18
    Інгредієнти На форму, діаметром 28 см буде потрібно: 150г м'якого сиру, 70г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 10 столових ложок борошна, 360-400г будь-якого джему (у мене брусничний на фруктозі 2 емкости по 240г). Для посипання: 50г маргарину або вершкового масла, 5-6 столових ложок борошна.
    Категория: Випічка | Просмотров: 425 | Добавил: therrint | Дата: 18.04.2010

    Ингридиенты масло сливочное 50 гр., апельсин, телятина (2 стейка по 200 гр.), топлен.масло 1 ст.л., соль,перец, суш.тимьян, томатная паста 1 ст.л. Метод приготовления Хороший вечер!!! Любите ли вы мясо,как люблю его я?... Тогда -за дело: Апельсин помоем,натрём мало цедры,отрежем 4 тоненькие шайбы,а из остального фрукта выжмем сок.
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 344 | Добавил: therrint | Дата: 18.04.2010

    Інгредієнти 250 гр. сирної маси 250 гр. масла або маргарину пол пачки розпушувача 4 ст борошна можна трохи більше Спосіб приготування Масло розм'якшене змішати з творогом. Прібавіть розпушувач-перемішати і додати муку. Сделать тісто і розкачати тоненький пласт.
    Категория: Випічка | Просмотров: 446 | Добавил: therrint | Дата: 18.04.2010