Інгредієнти На форму, діаметром 28 см буде потрібно:
150г м'якого сиру, 70г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 10 столових ложок борошна, 360-400г будь-якого джему (у мене брусничний на фруктозі 2 емкости по 240г).
Для посипання: 50г маргарину або вершкового масла, 5-6 столових ложок борошна.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
425
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.04.2010
|
Ингридиенты масло сливочное 50 гр.,
апельсин,
телятина (2 стейка по 200 гр.),
топлен.масло 1 ст.л.,
соль,перец,
суш.тимьян,
томатная паста 1 ст.л.
Метод приготовления Хороший вечер!!!
Любите ли вы мясо,как люблю его я?...
Тогда -за дело:
Апельсин помоем,натрём мало цедры,отрежем
4 тоненькие шайбы,а из остального фрукта выжмем сок.
|
Інгредієнти 250 гр. сирної маси
250 гр. масла або маргарину
пол пачки розпушувача
4 ст борошна можна трохи більше
Спосіб приготування Масло розм'якшене змішати з творогом. Прібавіть розпушувач-перемішати і додати муку. Сделать тісто і розкачати тоненький пласт.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
446
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.04.2010
| |