Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 28
    Інгредієнти Тісто: Яйця - 6 шт Цукор - 180 гр Борошно - 120 гр Какао - 60 гр крохмаль - 80 гр Ванілін Внутренность і прикраса: Полуниця - 350 гр Сливки/35%/- 350 мл Шоколад темний - 300 гр Ванілін Спосіб приготування Нагріти духовку до 175 ", змастити жиром/маслом/дно рознімної форми/26 см/.
    Категория: Випічка | Просмотров: 692 | Добавил: therrint | Дата: 28.04.2010

    Інгредієнти Черствий білий хліб - 300 г Сир - 150 г Помідор - 1 шт Яйця - 2 шт Молоко - сто мл Сіль, перець. Спосіб приготування Черствий білий хліб нарізати кубиками. Жовтки яєць відокремити від білків. Залити хліб сумішшю молока і жовтків, посолити і поперчити за смаком, залишити в холодильнику на ніч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 374 | Добавил: therrint | Дата: 28.04.2010

    Інгредієнти Борошно 750, сметана 200, молоко 200, яйце 1 шт., комбіжир 150, цукор 80, сіль. Спосіб приготування З борошна, сметани, молока, яєць, цукру, солі, замішують круте тісто і ставлять його на расстойку. Через півгодини тісто розкочують на видовжені тонкі коржі, кожен коржик розрізають посередині, вивертають бантиком і смажать у фритюрі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 492 | Добавил: therrint | Дата: 28.04.2010

    Інгредієнти На 12 тістечок: 1/4 л білого вина 1 лимон або 3 ст. л. лимонного соку 75 г цукру 750 г яблук Для тіста: 150 г рослинної маргарину 175 г цукру сіль 8 яєць сто г будь-якого шоколаду 175 г меленого мигдалю 75 г борошна Крім того: Жир для змащування дека 400 г брусниці 20 г желатину 3/4 л вершків 1 пакетик ванільного цукру фігурний шоколад для прикраси Спосіб приготування Вино з лимонним соком, цукром і тертої лимонної цедрою довести до кипіння.
    Категория: Випічка | Просмотров: 359 | Добавил: therrint | Дата: 28.04.2010

    Інгредієнти Борошно 35, бруква 20, сметана 10, крупа перлова або гречана 10, яйце 1/2 шт., Шквар 5, цибуля ріпчаста 15, масло 10, сіль. Спосіб приготування Сиру брукву дрібно рубають, солять і змішують з перлової або гречаною кашею, шкварками, смаженою цибулею.
    Категория: Випічка | Просмотров: 424 | Добавил: therrint | Дата: 28.04.2010

    Інгредієнти ТІСТО: На 1 кг. борошна Молоко 400 мл. Дріжджі (сухий) 11 гр. Яйце 3 шт. Цукор 5 ст. л. Маргарин 70 гр. Сіль 1 ч. л -------------------- ВНУТРЕННОСТЬ: Анчоуси 70 гр. Цибуля-порей 1 стебло (великий) Яйце вар. 2 шт. Спосіб приготування Поставити опару з усього молока, 3 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 367 | Добавил: therrint | Дата: 28.04.2010

    Інгредієнти * Для дріжджового тіста: * 500 -600 г борошна * 200 г масла * 1 склянку молока * 1 пачка сухих дріжджів (7 г) * 2 столових ложки цукру * 1 чайна ложка солі * Для внутренности: * Упаковка заморожених овочів * 125 г рису * 200 мл вершків * 250 мл води * Сіль, перець, * Трохи борошна, * Різна зелень у вигляді спецій * Жовтки для обмазки Спосіб приготування Висипати овочі на сковорідку з олією і злегка обсмажити.
    Категория: Випічка | Просмотров: 315 | Добавил: therrint | Дата: 28.04.2010