Главная » 2010 Апрель 28 » Пиріг з анчоусами.
18:58 Пиріг з анчоусами. | |
ІнгредієнтиТІСТО:На 1 кг. борошна Молоко 400 мл. Дріжджі (сухий) 11 гр. Яйце 3 шт. Цукор 5 ст. л. Маргарин 70 гр. Сіль 1 ч. л -------------------- ВНУТРЕННОСТЬ: Анчоуси 70 гр. Цибуля-порей 1 стебло (великий) Яйце вар. 2 шт. Спосіб приготуванняПоставити опару з усього молока, 3 ст. л. цукру і 2 ст. мукі. Поместіть в тепле, непродуваемое місце.Для здоби-маргарин розтопити і дати остить. Яйца змішати з цукром, додати сіль і остиглий маргарин. Як тільки опара почне опадати (через 20-30 хв. ) Змішати опару зі здобу і залишилася, всипати борошно і замісити тесто. Накрить тісто рушником і поставити його в тепле місце без протягів. Тісто має піднятися, обмять його і поставити знову подніматься. Опять обмять і можна приступати до формуванню пірога. На цей пиріг у мене пішла рівно половина від усього замісу. Відрізати приблизно 1/4 тіста на прикрасу, що залишився розкачати качалкою і викласти у змащену форму. Позже викласти начинку і розкачати джгутиками відкладенню частина тесту, зробити сіточку. Змазати жовтком і випікати в розігрітій духовці до готовності. Внутренность-цибулю нарізати кільцями і потім його на вершковому маслі, остудіть. Яйца і анчоуси дрібно нарубіть. Все перемешатьМожно додати спеції, кому як подобається. | |
|
Всего комментариев: 0 | |