Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 28 » Пиріг з анчоусами.
    18:58
    Пиріг з анчоусами.

    Інгредієнти

    ТІСТО:
    На 1 кг. борошна
    Молоко 400 мл.
    Дріжджі (сухий) 11 гр.
    Яйце 3 шт.
    Цукор 5 ст. л.
    Маргарин 70 гр.
    Сіль 1 ч. л
    --------------------

    ВНУТРЕННОСТЬ:
    Анчоуси 70 гр.
    Цибуля-порей 1 стебло (великий)
    Яйце вар. 2 шт.

    Спосіб приготування

    Поставити опару з усього молока, 3 ст. л. цукру і 2 ст. мукі. Поместіть в тепле, непродуваемое місце.
    Для здоби-маргарин розтопити і дати остить. Яйца змішати з цукром, додати сіль і остиглий маргарин.
    Як тільки опара почне опадати (через 20-30 хв. ) Змішати опару зі здобу і залишилася, всипати борошно і замісити тесто. Накрить тісто рушником і поставити його в тепле місце без протягів.
    Тісто має піднятися, обмять його і поставити знову подніматься. Опять обмять і можна приступати до формуванню пірога. На цей пиріг у мене пішла рівно половина від усього замісу.
    Відрізати приблизно 1/4 тіста на прикрасу, що залишився розкачати качалкою і викласти у змащену форму. Позже викласти начинку і розкачати джгутиками відкладенню частина тесту, зробити сіточку.
    Змазати жовтком і випікати в розігрітій духовці до готовності.
    Внутренность-цибулю нарізати кільцями і потім його на вершковому маслі, остудіть. Яйца і анчоуси дрібно нарубіть. Все перемешатьМожно додати спеції, кому як подобається.
    Категория: Випічка | Просмотров: 367 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0