Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 06
    Інгредієнти 1 середній кабачок ~ 500 гр. Печериці дрібні 150-200 гр. Яйця 2 шт. Цукор 1-2 ч. л. Маргарин 2 ст. л. Борошно 7 ст. л. з гіркою Сіль 1/2 ч. л Розпушувач 1 ч. л. Кефір 2 ст. л. (додавати в тісто в останню чергу) Сир (я брала 50 гр. Моцарели і 30 гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 399 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010

    Інгредієнти листкове тісто дріжджове - 500 гр бринза малосолона - 250 гр яйце - 1 трохи зелені (необов'язково) кунжут (необов'язково) олія рослинна - для змащування листів Спосіб приготування Бринзу натерти на крупній тертці. Якщо бринза сильно солона можна додати який-небудь інший твердий тертий сир.
    Категория: Випічка | Просмотров: 360 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010

    Інгредієнти 5 яєць 180 гр цукру 180 гр борошна сто гр чорного шоколаду 1 ст. л. вершків (молока, сметани) що є крем № 1 200 гр масла кімнатної температури 1б. згущеного молока Ириска (або простий вареної) 150-200 горіхів у мене мигдаль крем № 2 400-500 мл вершків 30-35% 2 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 449 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010

    Ингридиенты Семга филе 350 гр. Креветки королевские 8 шт. Чеснок 3 зубчика. Картофель 4-5 шт. Пармезан 40 гр. Яйцо 1 шт. Мука. Оливковое масло. Сок лимона 1 ст/ложка. Соль, черный перец. Способ приготовления Картофель отварить в мундире до готовности.
    Категория: Основные блюда | Просмотров: 369 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010

    Інгредієнти Для коржа: 150 рг вершкового масла 1 склянка цукру 2 столові ложки какао 3 яйця 1 \ 2 ч. л. чайної соди 1 ст. л. коньяку 1 склянка борошна Для просочення (сироп): 1 ст. ложка води 2 ст. ложки цукру 1 ст. ложка коньяку Для крему: 2 склянки молока 3 столові ложки манної крупи 250 гр вершкового масла 1 склянка цукру 1 лимон або 1 \ 2 ч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 2020 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010