Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 6 » Торт "Снікерс"
    18:56
    Торт "Снікерс"

    Інгредієнти

    5 яєць
    180 гр цукру
    180 гр борошна
    сто гр чорного шоколаду
    1 ст. л. вершків (молока, сметани) що є
    крем № 1
    200 гр масла кімнатної температури
    1б. згущеного молока Ириска (або простий вареної)
    150-200 горіхів у мене мигдаль
    крем № 2
    400-500 мл вершків 30-35%
    2 ст. л. цукру
    2 пачки закріплювача вершків
    Для прикраси: сто гр шоколаду, какао, цукрова пудра

    Спосіб приготування

    Білки збити окремо від жовтків з цукром, додати збиті жовтки, ввести розтоплений шоколад з ложкою вершків (краще розтопити на водяній бані) безперервно збиваючи міксером, додати просіяної борошна з розпушувачем в декілька прийомів, акуратно заважаючи ложкою знизу вгору. Роз'ємну форму застелити пергаментом, випікати при температурі 180 гр. 30-35 хв, перші 25 хвилин не відкривати.
    Готовий корж розрізати на 2 частини і просочити сиропом, я готувала дітям тому я брала готовий шоколадний напій типу Несквік 200 гр. , А в оригіналі для просочення беруть чашку готової кави плюс карамельний або типу такового екстракт.
    крем № 1
    збиваємо олія зі згущеним молоком, додаємо горішки до смаку, я брала мигдаль і молотила в кавомолці траплялися і великі горішки та мука. Етім кремом змащуємо один корж і відправляємо його в морозилку на 10 хвилин, поки готуємо крем № 2.
    крем № 2
    Вершки збити міксером з цукром і закріплювачем, на дно рознімної форми укласти 2-й корж, викласти вершки і розрівняти, поставити в холодильник.
    Если все трохи застигне, з'єднати два коржі, для цього акуратно перевернути корж із згущеним молоком на вершки в разьемную форму, залишити торт в холодильнику до застигання, краще на ніч. Торт вирізати з форми і прикрасити вершковим кремом або просто посипати какао і цукровою пудрою, а можна просто шоколадом, але це як виявилося вже перебір.
    Смачного!

    Про рецепті

    Порада для тих хто робить вперше або просто комусь не подобається вже дуже солодко: Крем з вершків крихкий тому закріплювача може бути недостатньо, можна додати 10 гр желатину попередньо розтопивши його, можна просто зробити шар із згущеним молоком внизу , так тиск на вершки буде менше. Як я произнесла шоколад зверху вже зайве, можна просто дуже тонко змастити кремом або посипати какао і цукровою пудрою. вибачте покрокові є і багато, просто тимчасово працюю на ноутбуку, так як стаціонарний згорів, а на флешці не потрібні фотки майже все видалила, пізніше обов'язково виставлю.
    Категория: Випічка | Просмотров: 450 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0