Главная » 2010 Апрель 6 » Торт "Снікерс"
18:56 Торт "Снікерс" | |
Інгредієнти5 яєць180 гр цукру 180 гр борошна сто гр чорного шоколаду 1 ст. л. вершків (молока, сметани) що є крем № 1 200 гр масла кімнатної температури 1б. згущеного молока Ириска (або простий вареної) 150-200 горіхів у мене мигдаль крем № 2 400-500 мл вершків 30-35% 2 ст. л. цукру 2 пачки закріплювача вершків Для прикраси: сто гр шоколаду, какао, цукрова пудра Спосіб приготуванняБілки збити окремо від жовтків з цукром, додати збиті жовтки, ввести розтоплений шоколад з ложкою вершків (краще розтопити на водяній бані) безперервно збиваючи міксером, додати просіяної борошна з розпушувачем в декілька прийомів, акуратно заважаючи ложкою знизу вгору. Роз'ємну форму застелити пергаментом, випікати при температурі 180 гр. 30-35 хв, перші 25 хвилин не відкривати.Готовий корж розрізати на 2 частини і просочити сиропом, я готувала дітям тому я брала готовий шоколадний напій типу Несквік 200 гр. , А в оригіналі для просочення беруть чашку готової кави плюс карамельний або типу такового екстракт. крем № 1 збиваємо олія зі згущеним молоком, додаємо горішки до смаку, я брала мигдаль і молотила в кавомолці траплялися і великі горішки та мука. Етім кремом змащуємо один корж і відправляємо його в морозилку на 10 хвилин, поки готуємо крем № 2. крем № 2 Вершки збити міксером з цукром і закріплювачем, на дно рознімної форми укласти 2-й корж, викласти вершки і розрівняти, поставити в холодильник. Если все трохи застигне, з'єднати два коржі, для цього акуратно перевернути корж із згущеним молоком на вершки в разьемную форму, залишити торт в холодильнику до застигання, краще на ніч. Торт вирізати з форми і прикрасити вершковим кремом або просто посипати какао і цукровою пудрою, а можна просто шоколадом, але це як виявилося вже перебір. Смачного! Про рецептіПорада для тих хто робить вперше або просто комусь не подобається вже дуже солодко: Крем з вершків крихкий тому закріплювача може бути недостатньо, можна додати 10 гр желатину попередньо розтопивши його, можна просто зробити шар із згущеним молоком внизу , так тиск на вершки буде менше. Як я произнесла шоколад зверху вже зайве, можна просто дуже тонко змастити кремом або посипати какао і цукровою пудрою. вибачте покрокові є і багато, просто тимчасово працюю на ноутбуку, так як стаціонарний згорів, а на флешці не потрібні фотки майже все видалила, пізніше обов'язково виставлю. | |
|
Всего комментариев: 0 | |