Інгредієнти 750 мл води
1, 5 ч. л. сухих дріжджів
1, 5 ч. л. солі
1, 5 ст. л. цукру
2 ст. л. рослинного масла
борошна - щоб негусте замісити тісто.
пачка вершкового масла для змащення пирога
внутренность:
бадилля буряка ~ від 5-ти великих свeкл
сіль трохи
Спосіб приготування Дріжджі розвести в невеликій кількості теплої води з цукром, дати "закипіти".
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
354
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
22.04.2010
|
Інгредієнти бісквіт:
5 яєць
180 гр борошна
180 гр цукру
15 гр коньяку
Крем:
вершки 30% 400 гр
1 пудинг шоколадний
1 пудинг ванільний "Волшебство"
1-1,5 ст. л. желатіна
цукор сто гр. (кому як подобається можна більше або менше)
1 пачка готового апельсинового желе
апельсиновий сік для просочення, шоколад для оздоблення.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
349
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
22.04.2010
|
Ингридиенты Состав: Осетрина 1,5к.г(можно заменить лососем) криветки 0,5к.г(очишеных) шампиньёны 0,5к.г лук 0,5к.г морковка 0,4к.г майонез 300-400гр. петрушка укроп кинза(на любителя) соль чёрный молотый перец (по вкусу)
Способ приготовления Берем филе рыбы и режем на кусочки средней величены,посыпаем солью на 20-30 мин.
|
Інгредієнти 250 гp. фаршу
2 яйцa
1 скибочку черствого хліба, замочений в молоці
сіль, перець, базилік, спеції для фаршу
1 цибулина
тісто Філо (4 лістa)
150 гp. фети
помідор
тертий сир (у мене Гауда)
розтоплене слив. масло
1 ч. л. гострого кетчупу
1 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
499
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
22.04.2010
| |