Главная » 2010 Апрель 22 » Тортик желейний "Ванільно-шоколадний"
18:59 Тортик желейний "Ванільно-шоколадний" | |
Інгредієнтибісквіт:5 яєць 180 гр борошна 180 гр цукру 15 гр коньяку Крем: вершки 30% 400 гр 1 пудинг шоколадний 1 пудинг ванільний "Волшебство" 1-1,5 ст. л. желатіна цукор сто гр. (кому як подобається можна більше або менше) 1 пачка готового апельсинового желе апельсиновий сік для просочення, шоколад для оздоблення. Спосіб приготуванняБілки відокремити від жовтків і збити міксером в міцну піну додавши цукор, жовтки збити окремо і ввести в білкову масу, додати коньяк, трохи перемішати. У кілька прийомів додати просіяної борошна і акуратно перемішувати ложкою знизу вгору. Разьемную форму змастити олією (тільки дно, боки не потрібно так краще підніметься) пекти в розігрітій до 180 гр духовці 20 хвилин (перші 15 хвилин не відкривати) (форма роз'ємна д. 26 см)Холодні вершки збити в сухий посуді, (спершу на малеханьких обертах, потім збільшити до максимальної) з цукром, додати пудинг в одну частину я додала шоколадний пудинг, а по друге ванільний, ще трохи збити, ввести остиглий желатин невеликими порціями при цьому продовжуючи збивати. (желатин залити попередньо водою, потім воду злити, желатин розпустити). Приготувати желе, у мене було апельсинове, тому що хотіла напівпрозорий колір, брала покупної (води брала в 2 рази менше ніж за рецептом на упаковці), залишити його в холодильнику поки не почне трохи застигати. Бісквіт розрізати навпіл, піде тільки один корж, просочити апельсиновим соком, покласти його в разьемную форму, залити нашим желе, если в холодильнику желе застигне, викласти ванільний крем, если застигне і він залити шоколадний, если торт буде готовий вирізати з форми, зверху прикрасити тертим шоколадом та шоколадними фігурками. Приємного літнього дня !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |