Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 22 » Тортик желейний "Ванільно-шоколадний"
    18:59
    Тортик желейний "Ванільно-шоколадний"

    Інгредієнти

    бісквіт:
    5 яєць
    180 гр борошна
    180 гр цукру
    15 гр коньяку
    Крем:
    вершки 30% 400 гр
    1 пудинг шоколадний
    1 пудинг ванільний "Волшебство"
    1-1,5 ст. л. желатіна
    цукор сто гр. (кому як подобається можна більше або менше)
    1 пачка готового апельсинового желе
    апельсиновий сік для просочення, шоколад для оздоблення.

    Спосіб приготування

    Білки відокремити від жовтків і збити міксером в міцну піну додавши цукор, жовтки збити окремо і ввести в білкову масу, додати коньяк, трохи перемішати. У кілька прийомів додати просіяної борошна і акуратно перемішувати ложкою знизу вгору. Разьемную форму змастити олією (тільки дно, боки не потрібно так краще підніметься) пекти в розігрітій до 180 гр духовці 20 хвилин (перші 15 хвилин не відкривати) (форма роз'ємна д. 26 см)
    Холодні вершки збити в сухий посуді, (спершу на малеханьких обертах, потім збільшити до максимальної) з цукром, додати пудинг в одну частину я додала шоколадний пудинг, а по друге ванільний, ще трохи збити, ввести остиглий желатин невеликими порціями при цьому продовжуючи збивати. (желатин залити попередньо водою, потім воду злити, желатин розпустити). Приготувати желе, у мене було апельсинове, тому що хотіла напівпрозорий колір, брала покупної (води брала в 2 рази менше ніж за рецептом на упаковці), залишити його в холодильнику поки не почне трохи застигати.
    Бісквіт розрізати навпіл, піде тільки один корж, просочити апельсиновим соком, покласти його в разьемную форму, залити нашим желе, если в холодильнику желе застигне, викласти ванільний крем, если застигне і він залити шоколадний, если торт буде готовий вирізати з форми, зверху прикрасити тертим шоколадом та шоколадними фігурками.
    Приємного літнього дня !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 350 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0