Інгредієнти 0,5 кг пшеничної муки
0,3 кг цукру
0,25 кг масла або маргарину
0,5 ст молока
4 яйця
1 пакетик розпушувача тесту (18 г)
30 г тертої лимонної кірки
50 г родзинок
цукрова пудра для посипання
Спосіб приготування Масло або маргарин розтерти з цукром і яйцями, додати борошно, розпушувач і молоко.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
432
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
3-столові ложки меду
1-склянка цукру
3-яйця
1-чайна ложка соди
3-склянки борошна
Для крему:
12-столових ложок борошна
24-столові ложки цукру
4-яйця
8-склянок молока
Спосіб приготування Тісто:
Розтопити, постійно помішуючи, мед і цукор
Если подостинет швидко вбити яйця
Додати борошно і вимісити тісто
Розділити на 6 частин і випекти коржі
Крем:
Борошно, цукор, яйця та молоко варити на середньому вогні постійно помішуючи до мощного загустения
Викладаємо корж і рясно наносимо крем
Про рецепті Найскладніша частина після розчинення цукру з медом вбити яйця щоб вони не згорнулися
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
418
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.04.2010
|
Інгредієнти 3 яйця
200 гр. сметани
200 гр. цукру
сто гр. борошна
1 ст. ложка глінтвейну
сто гр. чорного шоколаду
Спосіб приготування Наконец-то я придбала силіконові форму для випічки і ми з дочей вирішили її випробувати. І завдяки Танюші (Тан-Тан) та її рецептом, нам це вдалося і вийшов дуже ніжний, смачний кексік перших страв
Отже.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
413
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.04.2010
| |