Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 01
    Інгредієнти 0,5 кг пшеничної муки 0,3 кг цукру 0,25 кг масла або маргарину 0,5 ст молока 4 яйця 1 пакетик розпушувача тесту (18 г) 30 г тертої лимонної кірки 50 г родзинок цукрова пудра для посипання Спосіб приготування Масло або маргарин розтерти з цукром і яйцями, додати борошно, розпушувач і молоко.
    Категория: Випічка | Просмотров: 432 | Добавил: therrint | Дата: 01.04.2010

    Інгредієнти Для тіста: 3-столові ложки меду 1-склянка цукру 3-яйця 1-чайна ложка соди 3-склянки борошна Для крему: 12-столових ложок борошна 24-столові ложки цукру 4-яйця 8-склянок молока Спосіб приготування Тісто: Розтопити, постійно помішуючи, мед і цукор Если подостинет швидко вбити яйця Додати борошно і вимісити тісто Розділити на 6 частин і випекти коржі Крем: Борошно, цукор, яйця та молоко варити на середньому вогні постійно помішуючи до мощного загустения Викладаємо корж і рясно наносимо крем Про рецепті Найскладніша частина після розчинення цукру з медом вбити яйця щоб вони не згорнулися
    Категория: Випічка | Просмотров: 418 | Добавил: therrint | Дата: 01.04.2010

    Інгредієнти 3 яйця 200 гр. сметани 200 гр. цукру сто гр. борошна 1 ст. ложка глінтвейну сто гр. чорного шоколаду Спосіб приготування Наконец-то я придбала силіконові форму для випічки і ми з дочей вирішили її випробувати. І завдяки Танюші (Тан-Тан) та її рецептом, нам це вдалося і вийшов дуже ніжний, смачний кексік перших страв Отже.
    Категория: Випічка | Просмотров: 413 | Добавил: therrint | Дата: 01.04.2010