Главная » 2010 Апрель 1 » Шоколадний торт за 10 хвилин
00:48 Шоколадний торт за 10 хвилин | |
Інгредієнти3 яйця200 гр. сметани 200 гр. цукру сто гр. борошна 1 ст. ложка глінтвейну сто гр. чорного шоколаду Спосіб приготуванняНаконец-то я придбала силіконові форму для випічки і ми з дочей вирішили її випробувати. І завдяки Танюші (Тан-Тан) та її рецептом, нам це вдалося і вийшов дуже ніжний, смачний кексік перших стравОтже. Відокремлюємо в прохладному вигляді білки від жовтків. Збиваємо окремо білки з половиною цукру, потім збиваємо жовтки з залишилася половиною цукру. У жовткова масу додаємо сметану, 1 ст. ложку глінтвейну, сто гр. борошна, розмішуємо. Розтоплюємо сто гр. шоколаду, додаємо його в нашу суміш. Потім обережно викладаємо збиті білки і потихеньку знизу-вгору розмішуємо. Виливаємо все у форму і випікаємо 8 хвилин. Все, готово!!! У остившем вигляді посипаємо цукровою пудрою. (Час випічки регулюється в залежності від вашої мікрохвильові печі, пробувала га готовність також дерев'яною паличкою, як і в духовці. ) Тому що більшість функцій при випічці виконувала моя доча, я вирішила ще спекти білий кексік. Тільки зробила його трохи більше - поклала 4 яйця, 200 гр. борошна, а все інше - також. Замість чорного шоколаду поклала в тісто шоколадний чіпси, але це не обов'язково. Пікся кексік 12 хвилин. От і все готово!!!! Приємного чай-кава-пиття !!!! Про рецептіЩе раз спасибі Танюші за її рецептик !!!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |