Інгредієнти Тісто сирно-пісочне:
0,5 кг. сиру;
5 яєчних жовтків;
1 пачка (250 г) вершкового масла або маргарину;
1,5 скл. цукру;
0,5 пакетика ваніліну (0,5-1 г);
0,5 скл. картопляного крохмалю;
1 ч. ложка соди;
борошна - скільки візьме тісто.
Внутренность:
0,7 кг сиру;
50-70 р.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
445
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.04.2010
|
Ингридиенты 1 баклажан
луковица
чеснок
куриное мясо
слоеное тесто
кетчуп либо томатная паста
Соус
ложка муки
50 гр масла сливочного
4 яйца
250 мл сливок
0.5-1 стакан молока
сыр
соль, перец по вкусу
Метод приготовления Обжарить лук, добавить нарезанные кубиками баклажаны, обжарить до корочки, добавить чеснок и вареное куриное мясо, порезанное на куски.
|
Інгредієнти Тісто
2 склянки борошна
2 яйця
0,5 склянки цукру
4 ст. л. сметани
1 \ 2 ч. л. солі
2 ч. л. розпушувача
сто гр. м'якого вершкового масла
Внутренность
сир - 300гр
цукор - 3 ст. л.
яйце - 1 шт
Манна крупа - 1-2ст. л. (залежно від вологості сиру)
Спосіб приготування Замісити тісто, залишити в мисочці і займемося начинкою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
369
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.04.2010
| |