Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 3 » Сочнікі
    00:48
    Сочнікі

    Інгредієнти

    Тісто
    2 склянки борошна
    2 яйця
    0,5 склянки цукру
    4 ст. л. сметани
    1 \ 2 ч. л. солі
    2 ч. л. розпушувача
    сто гр. м'якого вершкового масла
    Внутренность
    сир - 300гр
    цукор - 3 ст. л.
    яйце - 1 шт
    Манна крупа - 1-2ст. л. (залежно від вологості сиру)

    Спосіб приготування

    Замісити тісто, залишити в мисочці і займемося начинкою.
    Змішуємо всі компоненти один з одним.
    Внутренность повинна вийде щільна, вона не повинна розтікатися.
    Розгортає тісто толшиной приблизно 3-4 мм. Вирізуємо з нього кружечки.
    Беремо начинку і кладемо на край нашого гуртка.
    Загнути одну половину коржі над сирною начинкою. Збоку прищипувати пальчиками, а серединку залишаємо відкритою.
    Викладаємо сочнікі на Протвино. Зверху змащуємо яйцем. Випікаємо при темп. 200гр приблизно 25 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 369 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0