Главная » 2010 Апрель 3 » Ніжний сирно-фруктовий пиріг
19:17 Ніжний сирно-фруктовий пиріг | |
ІнгредієнтиТісто сирно-пісочне:0,5 кг. сиру; 5 яєчних жовтків; 1 пачка (250 г) вершкового масла або маргарину; 1,5 скл. цукру; 0,5 пакетика ваніліну (0,5-1 г); 0,5 скл. картопляного крохмалю; 1 ч. ложка соди; борошна - скільки візьме тісто. Внутренность: 0,7 кг сиру; 50-70 р. вершкового масла; 1,5 скл. цукру; 5 яєчних білків; 0,5 пакетика ваніліну; 1 ст. ложка міцного алкоголю; свіжі або консервовані фрукти (у мене - нектарини і великі червоні сливи) Спосіб приготуванняГотуємо тісто:Яйця розділити на білок і жовток, білок тимчасово прибрати в холодильник. У мисці гарненько розтираємо сир, жовтки, цукор, ванілін і розм'якшене масло (маргарин) до пишної однорідної маси. Підмішує крохмаль, змішаний з содою і просіяне борошно. Швидко замішуємо тісто середньої щільності (щоб не липло до рук і можна було розкотити), прибираємо в холодильник і готуємо начинку. Сир знову ж таки розтираємо з цукром і злив. маслом, якщо сир сухуватий, додайте кілька ложок жирних вершків або сметани. Можна сир з маслом пропустити через прес для приготування пюре. Вводимо ванілін, розчинений в алкоголі (коньяк, ром, лікер, навіть горілка годиться). Розкочують пласт тіста на змащений лист з Борик, так, щоб бортики були покриті тестом, товщиною 0,8-1 см, наколює вилкою. Білки збиваємо в міцну піну і акуратно підмішує до сиру. Розподіляємо сирну масу на тесті, зверху розкладаємо часточки фруктів, трохи прітаплівая їх в сирну масу, і злегка присипаємо їх цукром. Випікаємо у попередньо нагрітій до 200 град. С духовці 40-45 хв. Сир повинен злегка підрум'янитися. Даємо охолонути до теплого стану, нарізаємо шматками і викладаємо на блюдо. Про рецептіЗ вказаної кількості продуктів виходить великий пиріг - у мене лист приблизно 30 * 45 см. З залишків тіста можна зробити печенюшкі | |
|
Всего комментариев: 0 | |