Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 3 » Ніжний сирно-фруктовий пиріг
    19:17
    Ніжний сирно-фруктовий пиріг

    Інгредієнти

    Тісто сирно-пісочне:
    0,5 кг. сиру;
    5 яєчних жовтків;
    1 пачка (250 г) вершкового масла або маргарину;
    1,5 скл. цукру;
    0,5 пакетика ваніліну (0,5-1 г);
    0,5 скл. картопляного крохмалю;
    1 ч. ложка соди;
    борошна - скільки візьме тісто.
    Внутренность:
    0,7 кг сиру;
    50-70 р. вершкового масла;
    1,5 скл. цукру;
    5 яєчних білків;
    0,5 пакетика ваніліну;
    1 ст. ложка міцного алкоголю;
    свіжі або консервовані фрукти (у мене - нектарини і великі червоні сливи)

    Спосіб приготування

    Готуємо тісто:
    Яйця розділити на білок і жовток, білок тимчасово прибрати в холодильник. У мисці гарненько розтираємо сир, жовтки, цукор, ванілін і розм'якшене масло (маргарин) до пишної однорідної маси. Підмішує крохмаль, змішаний з содою і просіяне борошно. Швидко замішуємо тісто середньої щільності (щоб не липло до рук і можна було розкотити), прибираємо в холодильник і готуємо начинку.
    Сир знову ж таки розтираємо з цукром і злив. маслом, якщо сир сухуватий, додайте кілька ложок жирних вершків або сметани. Можна сир з маслом пропустити через прес для приготування пюре. Вводимо ванілін, розчинений в алкоголі (коньяк, ром, лікер, навіть горілка годиться).
    Розкочують пласт тіста на змащений лист з Борик, так, щоб бортики були покриті тестом, товщиною 0,8-1 см, наколює вилкою.
    Білки збиваємо в міцну піну і акуратно підмішує до сиру. Розподіляємо сирну масу на тесті, зверху розкладаємо часточки фруктів, трохи прітаплівая їх в сирну масу, і злегка присипаємо їх цукром.
    Випікаємо у попередньо нагрітій до 200 град. С духовці 40-45 хв. Сир повинен злегка підрум'янитися. Даємо охолонути до теплого стану, нарізаємо шматками і викладаємо на блюдо.

    Про рецепті

    З вказаної кількості продуктів виходить великий пиріг - у мене лист приблизно 30 * 45 см. З залишків тіста можна зробити печенюшкі
    Категория: Випічка | Просмотров: 446 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0