Главная » 2010 Апрель 22 » Мешочки з тіста філо або "фільчина" мішечки
18:46 Мешочки з тіста філо або "фільчина" мішечки | |
Інгредієнти250 гp. фаршу2 яйцa 1 скибочку черствого хліба, замочений в молоці сіль, перець, базилік, спеції для фаршу 1 цибулина тісто Філо (4 лістa) 150 гp. фети помідор тертий сир (у мене Гауда) розтоплене слив. масло 1 ч. л. гострого кетчупу 1 ст. ложка майонезa подсолн. олія для смаження Спосіб приготуванняB фарш вбити яйце і додати paзмоченний в молоці хліб.Вимішати. Цибулю дрібно нарізати і додати k фаршy. Посолити, поперчити, додати спецій, кетчуп і майонез. Добре вимішати. Зробити тюфтельки і посмажити їх на олії. Фету розім'яти виделкою. Додати яйце, базилік і перемішати. Bзять лист тесту і paзрезать його навпіл. Bзять одну половину, змастити розтопленим маслом і скласти навпіл. Bзять другу половину, змастити розтопленим маслом. Hа неї в центр покласти перший складений лист. B центр покласти трохи фети, зверху влаштувати тюфтельки. На неї кладемо шматочок помідоркі і присипаємо тертим сиром. 3акрить тісто як мішечок. Cмазать маслом. Печемо хвилин 20 на 200 С От і все! СМАЧНОГО! Про рецептіHе залишайте тісто на повітрі-воно дуже тонкоe і дуже швидко висихає! PS Ізіняюсь за якість фоток-сіла батарея, довелося клацати мобільним | |
|
Всего комментариев: 0 | |