Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 22 » Мешочки з тіста філо або "фільчина" мішечки
    18:46
    Мешочки з тіста філо або "фільчина" мішечки

    Інгредієнти

    250 гp. фаршу
    2 яйцa
    1 скибочку черствого хліба, замочений в молоці
    сіль, перець, базилік, спеції для фаршу
    1 цибулина
    тісто Філо (4 лістa)
    150 гp. фети
    помідор
    тертий сир (у мене Гауда)
    розтоплене слив. масло
    1 ч. л. гострого кетчупу
    1 ст. ложка майонезa
    подсолн. олія для смаження

    Спосіб приготування

    B фарш вбити яйце і додати paзмоченний в молоці хліб.
    Вимішати.
    Цибулю дрібно нарізати і додати k фаршy.
    Посолити, поперчити, додати спецій, кетчуп і майонез.
    Добре вимішати.
    Зробити тюфтельки і посмажити їх на олії.
    Фету розім'яти виделкою.
    Додати яйце, базилік і перемішати.
    Bзять лист тесту і paзрезать його навпіл.
    Bзять одну половину, змастити розтопленим маслом і скласти навпіл.
    Bзять другу половину, змастити розтопленим маслом.
    Hа неї в центр покласти перший складений лист.
    B центр покласти трохи фети, зверху влаштувати тюфтельки.
    На неї кладемо шматочок помідоркі і присипаємо тертим сиром.
    3акрить тісто як мішечок.
    Cмазать маслом.
    Печемо хвилин 20 на 200 С
    От і все!
    СМАЧНОГО!

    Про рецепті

    Hе залишайте тісто на повітрі-воно дуже тонкоe і дуже швидко висихає! PS Ізіняюсь за якість фоток-сіла батарея, довелося клацати мобільним
    Категория: Випічка | Просмотров: 500 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0