Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 6 » кабачковий кекс з грибами.
    19:23
    кабачковий кекс з грибами.

    Інгредієнти

    1 середній кабачок ~ 500 гр.
    Печериці дрібні 150-200 гр.
    Яйця 2 шт.
    Цукор 1-2 ч. л.
    Маргарин 2 ст. л.
    Борошно 7 ст. л. з гіркою
    Сіль 1/2 ч. л
    Розпушувач 1 ч. л.
    Кефір 2 ст. л. (додавати в тісто в останню чергу)
    Сир (я брала 50 гр. Моцарели і 30 гр. Пармезану)

    Спосіб приготування

    Гриби протерти вологою тканиною і обсмажити цілком на рослинній олії. Кабачок натерти на крупній тертці, присипати сіллю, перемішати і залишити на 15 хвилин. Натерти сир (моцарелу натерла крупно, пармезан - дрібно).
    Яйця збити з цукром, додати розтоплений, але не гарячий маргарин, ще раз збити. Всипати просіяну з сіллю і розпушувачем борошно (брала 4л пшеничного і 3л цельномолотой), перемішати. Додати добре віджатий від виділився соку кабачок і сир. Якщо тісто вийде дуже густим додати кефір.
    На дно змащену маслом форми (у мене кільцева діаметром 24см, чесно кажучи, виявилася завелика) викласти шампіньйони, капелюшками вниз, зверху - тісто. Розрівняти.
    Випікати в режимі конвекції 20хв при 180гр, 20 хв при 150гр і останні 20 хв при 100гр.

    Про рецепті

    Кекс виходить вологим, майже не піднімається. Якщо взяти менше кабачків - вийде сухіше. Наступного дня він смачніше. Готувала для чоловіка як гарнір. Благовірний залишався один на пару днів, а я точно знаю - Мяско-то він ще розігріє, а ось гарнір готувати не стане. Залишився задоволений.
    Категория: Випічка | Просмотров: 400 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0