Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 28 » Недільні пиріжки. Випуск першого
    18:41
    Недільні пиріжки. Випуск першого

    Інгредієнти

    * Для дріжджового тіста:
    * 500 -600 г борошна
    * 200 г масла
    * 1 склянку молока
    * 1 пачка сухих дріжджів (7 г)
    * 2 столових ложки цукру
    * 1 чайна ложка солі
    * Для внутренности:
    * Упаковка заморожених овочів
    * 125 г рису
    * 200 мл вершків
    * 250 мл води
    * Сіль, перець,
    * Трохи борошна,
    * Різна зелень у вигляді спецій
    * Жовтки для обмазки

    Спосіб приготування

    Висипати овочі на сковорідку з олією і злегка обсмажити.
    Додати "сирий" (в сенсі не варений) рис.
    Перемішати і обсмажити.
    У мисочці або великий гуртку змішати вершки з водою, всипати сіль, перець, різні спеції і трохи борошна.
    Добре перемішати і залити цим те, що на сковорідці.
    Перемішати, накрити кришкою і залишити на середньому вогні до готовності (поки рис не звариться) зрідка помішуючи. При необхідності підливати воду.
    Если готове, накрити кришкою про прямо в сковорідці відставити остигати (години на 2-3)
    Тепер тісто:
    Молоко розігріти в мікрохвильовці, всипати в нього цукор і дріжджі і перемішати.
    Відставити хвилин на 15-20, поки на молоці не з'явиться шапка.
    500 гр. борошна висипати в миску, додати сіль.
    Зверху натерти масло, перемішати і розім'яти в крихту.
    Влити молоко з дріжджами у крихту і швиденько замісити тісто. Якщо раптом борошна буде замало, акуратно, щоб не пересипати додати ще.
    Тісто має бути м'яким і не липнуть до рук.
    Потім накрити миску фольгою або харчовою плівкою і відправити на 15 хв у холодильник.
    Після цього просто прямо не закриваючи холодильник оттяпиваем ножем невеликий шматочок тіста (де - то на 2 пиріжка), залишаючи решту тесту в холоді.
    Відрізане тісто розкачати, вирізати кола, викласти начинку і заліпити пиріжки. Знову відрізати тісто, покласти начинку итд.
    Зліплені пиріжки викласти на лист, застелений пекарської папером і змащений маслом, і змастити жовтком.
    Відправити в духовку при 200 градусах на 20 хвилин (до придбання кольору)
    От і все!
    Пиріжки готові!
    СМАЧНОГО!

    Про рецепті

    Велике спасибі Ирочке за рецепт цього чудового тесту - це просто казка - швидко просто і ніяких заморочек! P. S. Потягло мене сьогодні на пиріжки, але побиті з м'ясом, картоплею чи капустою чомусь не хотілося (хоча я їх дуже люблю) А хотілося випендритися. І мені вдалося
    Категория: Випічка | Просмотров: 316 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0