Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 28 » Сяртчінянь (пиріжки)
    18:59
    Сяртчінянь (пиріжки)

    Інгредієнти

    Борошно 35, бруква 20, сметана 10, крупа перлова або гречана 10, яйце 1/2 шт. , Шквар 5, цибуля ріпчаста 15 , масло 10, сіль.

    Спосіб приготування

    Сиру брукву дрібно рубають, солять і змішують з перлової або гречаною кашею, шкварками, смаженою цибулею. Прісне тісто,
    замішані, як для перепечей, розкочують в круглі коржі. На одну половину кожної кладуть фарш, виріб складають навпіл і краю защипують. Змазати сметаною, пиріжки випікають, потім змащують маслом, укладають у суху посуд, щільно покривають рушником і ставлять в тепле місце.
    Категория: Випічка | Просмотров: 424 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0