Главная » 2010 Апрель 28 » Сяртчінянь (пиріжки)
18:59 Сяртчінянь (пиріжки) | |
ІнгредієнтиБорошно 35, бруква 20, сметана 10, крупа перлова або гречана 10, яйце 1/2 шт. , Шквар 5, цибуля ріпчаста 15 , масло 10, сіль.Спосіб приготуванняСиру брукву дрібно рубають, солять і змішують з перлової або гречаною кашею, шкварками, смаженою цибулею. Прісне тісто,замішані, як для перепечей, розкочують в круглі коржі. На одну половину кожної кладуть фарш, виріб складають навпіл і краю защипують. Змазати сметаною, пиріжки випікають, потім змащують маслом, укладають у суху посуд, щільно покривають рушником і ставлять в тепле місце. | |
|
Всего комментариев: 0 | |