Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 28 » Яблучні тістечка «Червона шапочка»
    19:06
    Яблучні тістечка «Червона шапочка»

    Інгредієнти

    На 12 тістечок:
    1/4 л білого вина
    1 лимон або 3 ст. л. лимонного соку
    75 г цукру
    750 г яблук
    Для тіста:
    150 г рослинної маргарину
    175 г цукру
    сіль
    8 яєць
    сто г будь-якого шоколаду
    175 г меленого мигдалю
    75 г борошна
    Крім того:
    Жир для змащування дека
    400 г брусниці
    20 г желатину
    3/4 л вершків
    1 пакетик ванільного цукру
    фігурний шоколад для прикраси

    Спосіб приготування

    Вино з лимонним соком, цукром і тертої лимонної цедрою довести до кипіння.
    Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину і варити у винному сиропі 5 - 10 хвилин в залежності від сорту яблук. Дати охолонути в сиропі.
    Для тіста розтерти в піну маргарин з цукром, сіллю і яєчним жовтком.
    Влити розтоплений на водяній бані шоколад.
    Білки збити в густу піну і додати в тісто.
    Всипати мигдаль і просіяне борошно.
    Тісто викласти на деко розміром 40на 30 см, змащений жиром, і випікати ок. 30-35 хвилин в заздалегідь розігрітій до 175 гр духовці.
    Корж охолодити, поклавши на посипану цукром серветку.
    Желатин замочити на 10 хвилин в холодній воді, дати йому набрякнути і розчинити на слабкому вогні.
    Желатин з'єднати з брусницею і залишити на 2 години, щоб маса початку застигати.
    Вершки збити з ванільним цукром і додати в желе.
    Бісквіт розрізати на два коржі. Навколо 1-го коржа зробити борт з алюмінієвої фольги і зверху викласти узкий шар брусничного желе. Накрити остальным коржем і обережно притиснути. Зверху також покрити узким шаром желе і викласти підготовлені яблука. Поверхня зарівняти що залишилися желе і поставити в холодильник.
    Если желе повністю застигне, пиріг розрізати гострим ножем на шматочки і прикрасити фігурним шоколадом.
    Категория: Випічка | Просмотров: 359 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0