Главная » 2010 Апрель 28 » Сирний пудинг з помідорами
19:27 Сирний пудинг з помідорами | |
ІнгредієнтиЧерствий білий хліб - 300 гСир - 150 г Помідор - 1 шт Яйця - 2 шт Молоко - сто мл Сіль, перець. Спосіб приготуванняЧерствий білий хліб нарізати кубиками. Жовтки яєць відокремити від білків. Залити хліб сумішшю молока і жовтків, посолити і поперчити за смаком, залишити в холодильнику на ніч.Помідор очистити від шкірки і натерти на тертці. Змішати з хлібно-жовткова масою. Яєчні білки збити до утворення м'яких піків. Обережно ввести хлібну масу в білки і акуратно перемішати. Вогнетривку форму змастити вершковим маслом і викласти хлібний пудинг. Зверху покласти гуртки помідора. Випікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. За кілька хвилин до готовності посипати сиром і випікати до утворення рум'яної скоринки. При подачі на стіл посипати зеленню рубаною. | |
|
Всего комментариев: 0 | |