Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 28 » Сирний пудинг з помідорами
    19:27
    Сирний пудинг з помідорами

    Інгредієнти

    Черствий білий хліб - 300 г
    Сир - 150 г
    Помідор - 1 шт
    Яйця - 2 шт
    Молоко - сто мл
    Сіль, перець.

    Спосіб приготування

    Черствий білий хліб нарізати кубиками. Жовтки яєць відокремити від білків. Залити хліб сумішшю молока і жовтків, посолити і поперчити за смаком, залишити в холодильнику на ніч.
    Помідор очистити від шкірки і натерти на тертці. Змішати з хлібно-жовткова масою. Яєчні білки збити до утворення м'яких піків. Обережно ввести хлібну масу в білки і акуратно перемішати.
    Вогнетривку форму змастити вершковим маслом і викласти хлібний пудинг. Зверху покласти гуртки помідора. Випікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. За кілька хвилин до готовності посипати сиром і випікати до утворення рум'яної скоринки. При подачі на стіл посипати зеленню рубаною.
    Категория: Випічка | Просмотров: 374 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0