Главная » 2010 Апрель 28 » Шоколадний торт з полуницею.
20:08 Шоколадний торт з полуницею. | |
ІнгредієнтиТісто: Яйця - 6 штЦукор - 180 гр Борошно - 120 гр Какао - 60 гр крохмаль - 80 гр Ванілін Внутренность і прикраса: Полуниця - 350 гр Сливки/35%/- 350 мл Шоколад темний - 300 гр Ванілін Спосіб приготуванняНагріти духовку до 175 ", змастити жиром/маслом/дно рознімної форми/26 см/.Відокремити жовтки від білків. Жовтки перемішати з 120 г цукру і ваніллю до кремообразного стану. Збити білки, всипаючи цукор, що залишився. Змішати борошно, какао і крохмаль. Викласти білкову піну на жовткова масу зверху просіяти суміш з борошном і все перемішати. Тісто викласти у форму і випікати 25-30 хв. Вийняти з духовки, дати повністю охолонути і вийняти корж з форми. Подрібніть шоколад, розтопити його на водяній бані. Влити 150 мл вершків і перемішати до утворення крему. Збити вершки, що залишилися, і помити/розморозити/полуницю. Корж розрізати навпіл. Намазати нижній узким шаром шоколадної глазурі, покрити вершками і викласти полуницю. Накрити иным коржем і покрити торт з усіх боків шоколадною глазур'ю. Поставити в холодильник. Про рецептіМоя доча замовила на 1 вересня "Що-небудь страшно шоколадне і дуже калорійне", порившись у своїх запасниках, сворганіла цей торт. Дитина залишився задоволений. ТЕПЕР РЕКОМЕНДАЦІЇ: торт робіть за 2 дні, якщо треба до 5-ому, то робіть як 3-його, тоді він просочиться. Коржі досить щільної консистенції, таке відчуття, що ещь суцільний шоколад - торт для дійсних ласунів. Сначало збентежило, що тісто готується без розпушувача, наступного дня сумніви посилилися, а через день зрозуміла в цьому фішка. Судячи з фото з журнальчику, мій торт точна копія орігенала. Але полуниці можна взяти і більше, тобто викласти її практично суцільним слоем. Пріятного апетиту! | |
|
Всего комментариев: 0 | |