Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 28 » Шоколадний торт з полуницею.
    20:08
    Шоколадний торт з полуницею.

    Інгредієнти

    Тісто: Яйця - 6 шт
    Цукор - 180 гр
    Борошно - 120 гр
    Какао - 60 гр
    крохмаль - 80 гр
    Ванілін
    Внутренность і прикраса: Полуниця - 350 гр
    Сливки/35%/- 350 мл
    Шоколад темний - 300 гр
    Ванілін

    Спосіб приготування

    Нагріти духовку до 175 ", змастити жиром/маслом/дно рознімної форми/26 см/.
    Відокремити жовтки від білків. Жовтки перемішати з 120 г цукру і ваніллю до кремообразного стану. Збити білки, всипаючи цукор, що залишився.
    Змішати борошно, какао і крохмаль.
    Викласти білкову піну на жовткова масу зверху просіяти суміш з борошном і все перемішати.
    Тісто викласти у форму і випікати 25-30 хв. Вийняти з духовки, дати повністю охолонути і вийняти корж з форми.
    Подрібніть шоколад, розтопити його на водяній бані. Влити 150 мл вершків і перемішати до утворення крему.
    Збити вершки, що залишилися, і помити/розморозити/полуницю.
    Корж розрізати навпіл. Намазати нижній узким шаром шоколадної глазурі, покрити вершками і викласти полуницю.
    Накрити иным коржем і покрити торт з усіх боків шоколадною глазур'ю. Поставити в холодильник.

    Про рецепті

    Моя доча замовила на 1 вересня "Що-небудь страшно шоколадне і дуже калорійне", порившись у своїх запасниках, сворганіла цей торт. Дитина залишився задоволений. ТЕПЕР РЕКОМЕНДАЦІЇ: торт робіть за 2 дні, якщо треба до 5-ому, то робіть як 3-його, тоді він просочиться. Коржі досить щільної консистенції, таке відчуття, що ещь суцільний шоколад - торт для дійсних ласунів. Сначало збентежило, що тісто готується без розпушувача, наступного дня сумніви посилилися, а через день зрозуміла в цьому фішка. Судячи з фото з журнальчику, мій торт точна копія орігенала. Але полуниці можна взяти і більше, тобто викласти її практично суцільним слоем. Пріятного апетиту!
    Категория: Випічка | Просмотров: 693 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0