Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 27 » Тістечка "кошики" з агрусом, вершками та сиром
    19:21
    Тістечка "кошики" з агрусом, вершками та сиром

    Інгредієнти

    Для тіста: 200г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, трохи солі, 1 чайна ложка розпушувача, 300 г борошна.
    Для внутренности: приблизно 200-250г свіжого агрусу, 250-300г цукру.
    Для крему: 500г 33-35% вершків, 150г м'якого сиру, сто-150г цукрової пудри, 20 г желатину, 70-80г води для желатину.

    Спосіб приготування

    З перерахованих продуктів пісочне замісити тісто, загорнути його в плівку й забрати в холодильник на 30-60 хвилин.
    Агрус помити, очистити від плодоніжок, пом'яти толкушкой, з'єднати з цукром, довести до кипіння, безперервно помішуючи, зменшити вогонь і уварити 15-20 хвилин (знімаючи при цьому утворену піну). Остудити.
    Порцію охолодженого тіста викладаємо у формочки, попередньо змащені олією, розрівнюємо і притискаємо пальцями до країв форми.
    Випікаємо при 180-200г 10-15 хвилин.
    Випечені п/ф виймаємо з форм.
    Крем: охолоджені вершки збиваємо міксером до сталого малюнка, вводимо цукрову пудру, сир і підготовлений желатин (1 чайну ложку готового желатину додаємо в агрус. Якщо є пектин, то краще використовувати його), і добре перемішуємо. Даємо крему трохи застигнути.
    Тепер займемося збіркою тістечок: в пісочні кошички викладаємо порцію агрусу (у мене великі форми для тарталеток, розміром 10см, на кожну формочку у мене пішло по 1 столовій ложці варення), зверху з кондитерського мішка відсаджує крем.
    Ставимо ненадовго в холодильник для повного застигання крему.
    Категория: Випічка | Просмотров: 354 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0