Главная » 2010 Апрель 27 » Тістечка "кошики" з агрусом, вершками та сиром
19:21 Тістечка "кошики" з агрусом, вершками та сиром | |
ІнгредієнтиДля тіста: 200г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, трохи солі, 1 чайна ложка розпушувача, 300 г борошна.Для внутренности: приблизно 200-250г свіжого агрусу, 250-300г цукру. Для крему: 500г 33-35% вершків, 150г м'якого сиру, сто-150г цукрової пудри, 20 г желатину, 70-80г води для желатину. Спосіб приготуванняЗ перерахованих продуктів пісочне замісити тісто, загорнути його в плівку й забрати в холодильник на 30-60 хвилин.Агрус помити, очистити від плодоніжок, пом'яти толкушкой, з'єднати з цукром, довести до кипіння, безперервно помішуючи, зменшити вогонь і уварити 15-20 хвилин (знімаючи при цьому утворену піну). Остудити. Порцію охолодженого тіста викладаємо у формочки, попередньо змащені олією, розрівнюємо і притискаємо пальцями до країв форми. Випікаємо при 180-200г 10-15 хвилин. Випечені п/ф виймаємо з форм. Крем: охолоджені вершки збиваємо міксером до сталого малюнка, вводимо цукрову пудру, сир і підготовлений желатин (1 чайну ложку готового желатину додаємо в агрус. Якщо є пектин, то краще використовувати його), і добре перемішуємо. Даємо крему трохи застигнути. Тепер займемося збіркою тістечок: в пісочні кошички викладаємо порцію агрусу (у мене великі форми для тарталеток, розміром 10см, на кожну формочку у мене пішло по 1 столовій ложці варення), зверху з кондитерського мішка відсаджує крем. Ставимо ненадовго в холодильник для повного застигання крему. | |
|
Всего комментариев: 0 | |