Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 27 » пиріг з капустою
    19:24
    пиріг з капустою

    Інгредієнти

    Для тіста:
    1 склянка сметани
    1 пачка маргарину
    1 яйце
    трохи солі і соди
    3 склянки борошна
    Для внутренности:
    Капуста
    3-4 варених яйця
    спеції, сіль

    Спосіб приготування

    Розтопити маргарин, додати інші інгредієнти і замісити тісто. Воно має бути м'яким та еластичним. Поставити на 1 годину в холодильник.
    У цей час приготувати начинку: капусту згасити на пісному маслі, посолити, додати улюблені спеції та подрібнені яйця.
    Ця кількість продуктів розраховано на 2 великих пирога.
    Розкачати тісто, покласти один пласт на дно форми, зверху начинку і закрити иным шаром, зробивши в ньому отвори. Випікати при 180-200 град. до готовності (приємного золотистого кольору скоринки)

    Про рецепті

    З цим тестом поєднуються будь-які внутренности-й солодкі, і солоні. Я люблю ще начинку із зеленоватого лука з яйцями, з грибів з цибулею і беконом, з яблук, лімонов. Експеріментіровать можна з чим завгодно.
    Категория: Випічка | Просмотров: 311 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0