Главная » 2010 Апрель 27 » пиріг з капустою
19:24 пиріг з капустою | |
ІнгредієнтиДля тіста:1 склянка сметани 1 пачка маргарину 1 яйце трохи солі і соди 3 склянки борошна Для внутренности: Капуста 3-4 варених яйця спеції, сіль Спосіб приготуванняРозтопити маргарин, додати інші інгредієнти і замісити тісто. Воно має бути м'яким та еластичним. Поставити на 1 годину в холодильник.У цей час приготувати начинку: капусту згасити на пісному маслі, посолити, додати улюблені спеції та подрібнені яйця. Ця кількість продуктів розраховано на 2 великих пирога. Розкачати тісто, покласти один пласт на дно форми, зверху начинку і закрити иным шаром, зробивши в ньому отвори. Випікати при 180-200 град. до готовності (приємного золотистого кольору скоринки) Про рецептіЗ цим тестом поєднуються будь-які внутренности-й солодкі, і солоні. Я люблю ще начинку із зеленоватого лука з яйцями, з грибів з цибулею і беконом, з яблук, лімонов. Експеріментіровать можна з чим завгодно. | |
|
Всего комментариев: 0 | |