Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 30 » Торт "Медові соти"
    18:41
    Торт "Медові соти"

    Інгредієнти

    ТІСТО:
    150гр меду
    150гр слів. масла
    100гр цукру
    1ст. л. (без гірки) соди
    600гр борошна
    4 яйця
    КРЕМ 1:
    масло вершкове-300гр
    молоко сгущ. вареное-400гр
    КРЕМ 2:
    сметана від 30% і вище-300гр
    цукрова пудра-100гр
    мед-2ст. л.
    чорнослив-скільки не шкода :-)
    ДЛЯ ДЕКОРУ:
    шоколад чорний
    мигдаль
    кешью
    цукрова пудра

    Спосіб приготування

    Тісто: мед + мастило + цукор --- нагріти до розчинення сахара. Снять з вогню, дати трохи остить. Прі перемішуванні влити яйца. А потім всипати борошно, перемішану з содой. Вимесіть однорідне м'яке тісто і залишити для остиванія. Разделіть на 8 частин, тонко розкачати ооочень, практически до 1мм. Обрезать за формою (я використовувала діаметром 28см). Отпекать при 200С 4-5 хвилин до рівномірного Коллера.
    Тепер ФІШКА (для тих, хто не знає :-)): як тільки витягнули корж, ВІДРАЗУ змастіть його рідкими слівкамі. І він залишиться м'яким і пухнастим, навіть якщо його нічим не накривати.
    Восьмий корж і всі обрізки я отпекаю і подрібнюю в крихту, яка піде а нас на обсипання торта.
    КРЕМ 1: масло збити в білу пишну масу і порціями додати варену згущене молоко.
    КРЕМ 2: охолоджену сметану збити з цукровою пудрою і додати мед
    Тепер збираємо торт: по черзі корж-масл. крем-корж-сметан. крем-чорнослив-корж-масл. крем . . . . и т. д. доверху. Последній верхній шар-це масл. крем (до речі, не забудьте відкласти трохи для обмазки боків).
    Повністю обсипаємо обмазаний торт медової крихтою і притискаємо її який-небудь кришкою, так ми вирівнюємо поверхню, та й крихта вже нікуди не злетить!
    Декоруємо шоколадними сотами і горіховими пчелкамі. В центрі і по краю посипаємо цукровою пудрою.
    СМАЧНОГО!

    Про рецепті

    Я не стала виставляти в рецепті як готувати декор для торта. Еслі кому цікаво, сможете подивитися в моєму блоге. Каюсь, торт робила в поспіху, тому чорнослив поклала на масл. крем, а не на сметанний , але смак від цього не постраждав! Вибачте, друзі, так поспішала, що забула розповісти, як коржі легше розкотити . . . Загалом, ФІШКА 2: ділю тісто, беру кулька в руки і трохи размінаю. А потім тримаю за край двома руками , а тесточко під своєю вагою витягується вніз. Потіхоньку провертає його по кругу. Опосля цього укладайте прямо на папір для випічки (трохи подпиленную борошном) і починайте розкочувати: вгору-вниз, зняли з листа, повернули на 90С і знову вгору-вніз. Снова перевернули, а тепер катайте до потрібного розміру, не знімаючи з ліста. Тесто прилипне, але це не страшно! Після випічки воно ВІДМІННО відстає від паперу.
    Категория: Випічка | Просмотров: 770 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0