Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 30 » Омлет на виноградному (так ми з мамою спростили перепечі)
    18:55
    Омлет на виноградному (так ми з мамою спростили перепечі)

    Інгредієнти

    яйце 3 шт великі
    молоко півсклянки
    фарш м'ясний
    тісто як на чебуреки
    цибуля ріпчаста
    вершкове масло
    борошно
    сіль, перець
    зелень

    Спосіб приготування

    є таке удмуртської страва . . . але у нього зовсім інше тісто та й робиться воно в духовці . . . ми ж давно робимо його простіше. Але виходить теж дуже смачно.
    звичайно це блюдо роблю на сніданок, если напередодні на вечерю робилися чебуреки і залишився фарш і шматок тесту . . . начебто ні туди і ні сюди . . . . а можна ось так використовувати.
    А тепер . . . беремо шматочок тіста і розгортає корж, не дуже тонку, мм 5.
    сковороду (краще взяти з антипригарним покриттям) трохи нагріваємо, змащуємо вершковим маслом і присипаємо трохи борошном
    кладемо нашу корж в сковороду, краю як би туліться до стінок сковороди, щоб вийшли бортики і яєчна внутренность не розтеклася по сковороді. розрівнюємо руками.
    на дно коржі теж руками розрівнюємо не товстий шар фаршу (краще якщо це буде фарш із зеленню і з додаванням кефірчіка-смачніше виходить)
    змішуємо яйця з молоком, ріжемо цибульку і додаємо до яєць, солимо і перчимо до смаку
    виливаємо всю цю справу на корж поверх фаршу, посипаємо зеленню.
    закриваємо кришкою і ставимо на слабкий вогонь, щоб низ коржі не підгоріло. готове, если омлет візьме застиглий вид.
    можна приготувати і в духовці. смак від цього не постраждає))
    знімаємо акуратно великий лопаткою на велику тарілку і розрізаємо як піцу на вісім частин. даємо трохи охолонути . . . я постійно ліплять. так що обережніше.
    приємного апетиту!
    я люблю таке запивати прохладненькім молочком.

    Про рецепті

    у яєчну начинку можна додавати гриби, болгарський перець, порезание стебла селери, додати зелений лучок, всерху посипати сиром . . . . ну в общем політ фантазії у кожного свій. покрокових фото у мене немає . . . є тільки готової страви . . . тому що звичайно если роблю . . . вся бруднити в борошні і фарші . . . і бруднять фотик-чоловік лається моторошно . . . ні щоб допомогти-спить у цей час еще. еще раз приємного вам всім апетиту !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 277 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0