Главная » 2010 Апрель 17 » фокаччею з цукіні і анчоусами
00:48 фокаччею з цукіні і анчоусами | |
Інгредієнтидля тіста:200 мл мінеральної води з газом 350 гр борошна 30 мл оливкової олії 1 ч л сухих дріжджів 1 ч л цукру 1/2 ч л солі для внутренности: 300 гр цукіні (або юного кабачка) біла частина стебла цибулі порею сто гр анчоусів в олії сіль-цукор-перець Спосіб приготуванняРозводимо дріжджі в теплій мінералці з додаванням цукру і невеликої кількості борошна, даємо набрякнути хвилин 10, поступово підмішує що залишилася, борошно, наприкінці додавши оливкове масло і соль. Даем піднятися в теплому місці близько години.все теж саме може зробити хлебопечка:) Цуккіні нарізаємо тонкою соломкою, цибулю тонкими кільцями, присипаємо 1 ч л цукру і даємо постояти біля півгодини, дуже сильно віджимає виділився сік. Підійшло тісто розділяємо на дві частини, з яких формуємо круглі пласти, на один викладаємо підготовлені цукіні і цибулю, злегка присолюємо й перчимо, зверху анчоуси, обсушене від масла, накриваємо другу шаром тесту, наколює виделкою, змащуємо оливковою олією і випікаємо близько 20 хвилин. Подаємо повністю охолодженої. Смачного! Про рецептівідразу обмовлюся-рецепт "не для всіх", якщо Ви-консерватор, не звиклий до пікантним сполученням, то краще, напевно, навіть не переводити продукти . . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |