Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 17 » фокаччею з цукіні і анчоусами
    00:48
    фокаччею з цукіні і анчоусами

    Інгредієнти

    для тіста:
    200 мл мінеральної води з газом
    350 гр борошна
    30 мл оливкової олії
    1 ч л сухих дріжджів
    1 ч л цукру
    1/2 ч л солі
    для внутренности:
    300 гр цукіні (або юного кабачка)
    біла частина стебла цибулі порею
    сто гр анчоусів в олії
    сіль-цукор-перець

    Спосіб приготування

    Розводимо дріжджі в теплій мінералці з додаванням цукру і невеликої кількості борошна, даємо набрякнути хвилин 10, поступово підмішує що залишилася, борошно, наприкінці додавши оливкове масло і соль. Даем піднятися в теплому місці близько години.

    все теж саме може зробити хлебопечка:)
    Цуккіні нарізаємо тонкою соломкою, цибулю тонкими кільцями, присипаємо 1 ч л цукру і даємо постояти біля півгодини, дуже сильно віджимає виділився сік.
    Підійшло тісто розділяємо на дві частини, з яких формуємо круглі пласти, на один викладаємо підготовлені цукіні і цибулю, злегка присолюємо й перчимо, зверху анчоуси, обсушене від масла, накриваємо другу шаром тесту, наколює виделкою, змащуємо оливковою олією і випікаємо близько 20 хвилин.
    Подаємо повністю охолодженої.
    Смачного!

    Про рецепті

    відразу обмовлюся-рецепт "не для всіх", якщо Ви-консерватор, не звиклий до пікантним сполученням, то краще, напевно, навіть не переводити продукти . . .
    Категория: Випічка | Просмотров: 355 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0