Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 17 » Пиріг - корзина з полуницею
    19:25
    Пиріг - корзина з полуницею

    Інгредієнти

    Пісочне тісто:
    2 склянки борошна
    0,5 склянки сметани
    склянка цукру
    сто-125 г масла або маргарину
    0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом.
    Внутренность - свіжа полуниця.
    желатин

    Спосіб приготування

    Тісто скачати у вигляді кулі і на 40 хвилин поставить в холодильник. Пиріг печеться у вигляді кошика. Від тесту треба відокремити два невеликі шматки, розкачати їх в джгути і перевили, щоб вийшла ручка для корзини. Основну частину тіста розкачати і викласти у форму, попередньо змащену маслом. З картону вирізати широку смужку і, зігнувши, поставити її в форму, як ручку кошика. А зверху покласти палять тесту, скріпити його кінці з пирогом. Змазати кошик яйцем і випекатьв духовці 30-40 хвилин. Если пиріг буде готовий і охолоне, картонку вийняти.
    700-800 г свіжої полуниці перебрати, вимити, дати просохнути і тільки потім укласти в кошик. З полуничного сиропу приготувати желе (додати желатин) і їм залити ягоди. Пиріг посипати цукровою пудрою.
    Такий пиріг - дуже гарне (і смачне) прикраса святкового столу.
    Категория: Випічка | Просмотров: 358 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0