Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 15 » Коричневий пиріг
    19:18
    Коричневий пиріг

    Інгредієнти

    1 яйце
    1 стакан цукрового піску
    1 стакан кефіру
    1 ч. л. соди (негашеним)
    1 склянка борошна
    варення, згущене молоко або будь-який крем на Ваш смак для прошарку

    Спосіб приготування

    Збити яйце з цукром, додати кефір, соду і борошно, збити ще раз. Тісто виходить досить рідке, тому що форму беріть з високими бортами і заповнюйте приблизно на половину. При випічці (приблизно 30-40 хвилин) готовність перевіряйте зубочисткою НЕ витягаючи з духовки, інакше може опасть. Готовий пиріг набуває прекрасного мрачно-коричневий колір. Охолоджений пиріг розрізати на два коржі і РТПУМПЙФЕ варенням або кремом. При прослаіваніі згущеним молоком дайте постояти просочитися (я залишаю на ніч).

    Про рецепті

    Роблю цей пиріг, если прокисає молоко, перетворюючись на подобу кефіру. Раніше додавала завжди трохи какао для кольору, але 1-го разу був кефір, а какао не було, ну і вирішила - хай буде білий. Яке ж було моє здивування, если при випічці пиріг потемнів сам собою Тепер завжди роблю без додавання какао.
    Категория: Випічка | Просмотров: 426 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0