Главная » 2010 Апрель 16 » Піца з сьомгою
19:26 Піца з сьомгою | |
Інгредієнти200 гр. мукі;130 мл. теплой газованої води; 1,5 ч. л. солі; 5 гр. сухіх дріжджів; 1 ч. л. сахарного піску; 1 ст. л. олівкового масла; 80 гр. моцарелли; сто копченої сьомги; 50 гр. свежего щавлю; оливкова олія. Спосіб приготуванняДріжджі розвести в невеликій кількості теплої газованої води, додати цукор і дати настоятися 10 хвилин.Додати решту воду. Просіяне борошно поступово додавати і замішувати тісто, в кінці додати сіль і оливкове масло. Вимісити тісто і скачати в кулю покласти у змащену оливковою олією посуд. Накрити і поставити в тепле місце. Тісто має збільшитися вдвічі (приблизно 1 годину). Розкачати тісто в коло і викласти на папір для випічки. Зробити в тесті поглиблення і змастити оливковою олією. Щавель опустити в окріп на 30 секунд, витягти і обсушіть. Ізмельчіть блендером до стану кашки, посолити. Сьомгу порізати малеханькими шматочками. Викласти щавель на піцу, зверху викласти сьомгу і накрити пластинками моцарелли. Слегка змастити оливковою маслом. Отдать постояти в теплі 30 хвилин. Нагріти духовку до 230 градусів і викласти фокаччею на гарячий лист. Випікати 18 хвилин. | |
|
Всего комментариев: 0 | |