Главная » 2010 Апрель 16 » Karakum
18:58 Karakum | |
Інгредієнтидля тесту8 жовтків 1 ст. сахара 200г маргарину 1 ч. л. соди ваніль, трохи солі борошна для безе 8 білків 1. 5 ст. сахара джем, 2ст. л. какао Спосіб приготування1. Жовтки + цукор збити, дабавіть масло, соду, ваніль, солі, борошна стільки, щоб тісто було густим.2. Тісто ділимо на дві часті. одну частину залишаємо. 3. іншу знову ділимо на дві частини, в соду дабавляем какао, і з іншим тестом ставимо в холодильник, дві маленькі частини тесту поставити в холодильник на 15 хвилин. 4. Застелити деко папером для випічки, викласти частину тіста, яку ми залишили, розрівняти. 5. На тісто намазати джем (будь-який, у мене полуничний). 6. вийняти замароженное тісто з какао, натерти його і викласти на джем 7. Білки збити з цукром в густу піну. Виложив збиті білки 8. Натерти біле тісто і поставити в розігріту духовку 200гр. 9. Після випікання, засипати цукрову пудру. | |
|
Всего комментариев: 0 | |