Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 16 » Karakum
    18:58
    Karakum

    Інгредієнти

    для тесту
    8 жовтків
    1 ст. сахара
    200г маргарину
    1 ч. л. соди
    ваніль, трохи солі борошна
    для безе
    8 білків
    1. 5 ст. сахара
    джем, 2ст. л. какао

    Спосіб приготування

    1. Жовтки + цукор збити, дабавіть масло, соду, ваніль, солі, борошна стільки, щоб тісто було густим.
    2. Тісто ділимо на дві часті. одну частину залишаємо.
    3. іншу знову ділимо на дві частини, в соду дабавляем какао, і з іншим тестом ставимо в холодильник, дві маленькі частини тесту поставити в холодильник на 15 хвилин.
    4. Застелити деко папером для випічки, викласти частину тіста, яку ми залишили, розрівняти.
    5. На тісто намазати джем (будь-який, у мене полуничний).
    6. вийняти замароженное тісто з какао, натерти його і викласти на джем
    7. Білки збити з цукром в густу піну. Виложив збиті білки
    8. Натерти біле тісто і поставити в розігріту духовку 200гр.
    9. Після випікання, засипати цукрову пудру.
    Категория: Випічка | Просмотров: 363 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0