Главная » 2010 Апрель 13 » пиріг (скрамблер) без яєць
19:18 пиріг (скрамблер) без яєць | |
Інгредієнти6 яблук200г масла вершкового 1 ст манки 1ст борошна 1ст цукру Спосіб приготуваннязмастити високий протвень вершковим масломнатерти в нього на крупній тертці 6 кислих яблук (можна зі шкіркою) рівномірно розподілити . . . . змішати в рівних кількостях цукор, борошно, манку і посипати сумішшю яблука так, щоб вони були покриті узким шаром рівномірно придавлює і розрівнювати не потрібно! зверху рівномірно натерти на крупній тертці вершкове масло (краще його попередньо покласти в заморожування) відправити в піч на 20 хв температура 200 р. до утворення золотистої скоринки. дати охолонути-краще поставити в холодильник-в прохладному вигляді він набагато смачніше! подавати з морозивом або сметаною . . . але можна і без нічого! Про рецептіу яблука можна додати цедру лимона, ваніль, корицю-фантазія не обмежена . . . я не люблю дуже солодкі пироги-в суміш я кладу тільки пів-склянки цукру, а в яблука додаю лимонний сік - щоб не почорніли були смачніше . . . шар суміші з борошна цукру і манки я роблю узким з дієтичних міркувань, але можна зробити його і по товщі . . . замість яблук можна покласти будь-які ягоди і фрукти-наприклад полуницю, банани, журавлину-но не дуже водянисті-наприклад ківі не підходить . . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |