Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 13 » пиріг (скрамблер) без яєць
    19:18
    пиріг (скрамблер) без яєць

    Інгредієнти

    6 яблук
    200г масла вершкового
    1 ст манки
    1ст борошна
    1ст цукру

    Спосіб приготування

    змастити високий протвень вершковим маслом
    натерти в нього на крупній тертці 6 кислих яблук (можна зі шкіркою)
    рівномірно розподілити . . . .

    змішати в рівних кількостях цукор, борошно, манку
    і посипати сумішшю яблука так, щоб вони були покриті узким шаром рівномірно
    придавлює і розрівнювати не потрібно!
    зверху рівномірно натерти на крупній тертці вершкове масло (краще його попередньо покласти в заморожування)
    відправити в піч на 20 хв температура 200 р. до утворення золотистої скоринки.
    дати охолонути-краще поставити в холодильник-в прохладному вигляді він набагато смачніше!
    подавати з морозивом або сметаною . . .
    але можна і без нічого!

    Про рецепті

    у яблука можна додати цедру лимона, ваніль, корицю-фантазія не обмежена . . . я не люблю дуже солодкі пироги-в суміш я кладу тільки пів-склянки цукру, а в яблука додаю лимонний сік - щоб не почорніли були смачніше . . . шар суміші з борошна цукру і манки я роблю узким з дієтичних міркувань, але можна зробити його і по товщі . . . замість яблук можна покласти будь-які ягоди і фрукти-наприклад полуницю, банани, журавлину-но не дуже водянисті-наприклад ківі не підходить . . .
    Категория: Випічка | Просмотров: 819 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0