Главная » 2010 Апрель 13 » Шоколадний кекс з вишнею
18:51 Шоколадний кекс з вишнею | |
Інгредієнти3 яйця, 7 столових ложок цукру, сто г гіркого шоколаду, 75 г маргарину, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 200г свіжої або замороженої вишні , 9 столових ложок борошна.Для помадки: 7 столових ложок цукру, 70г води, 1 столова ложка какао. Спосіб приготуванняЯйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси. Не припиняючи збивання, вводимо розтоплений шоколад з маргарином. Потім всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і акуратно перемішуємо до однорідної маси.У форму (діаметр 18 см), змащену олією, виливаємо порцію п/ф, викладаємо вишню (якщо заморожена, попередньо розморозити), і зверху залишок тесту. Випікаючи при 160-180С 35-45 хвилин. Помадка: цукор розвести водою, довести до кипіння, безперервно помішуючи і знімаючи піну, що утворилася. Зменшити вогонь, закрити кришкою і уварити до слабкого кульки. (Проба на слабкий кулька: чистою ложкою взяти невелику порцію цукрового сиропу залити холодною водою і пальцем скачати кульку. Якщо слабкий кульку вийшов, значить помадка готова). Беремо нашу каструльку з гарячою помадкою і поміщаємо в ємність з холодною водою, охолоджуємо до 40С і збиваємо до білого кольору (фото 7). Всі наша помадка готова. Тепер її можна забрати в холодильник. Остиглий кекс виймаємо з форми і глазіруем. Для цього помадку підігріти на водяній бані до 50-60С, додати просіяний какао-порошок. | |
|
Всего комментариев: 0 | |