Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 13 » Шоколадний кекс з вишнею
    18:51
    Шоколадний кекс з вишнею

    Інгредієнти

    3 яйця, 7 столових ложок цукру, сто г гіркого шоколаду, 75 г маргарину, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 200г свіжої або замороженої вишні , 9 столових ложок борошна.
    Для помадки: 7 столових ложок цукру, 70г води, 1 столова ложка какао.

    Спосіб приготування

    Яйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси. Не припиняючи збивання, вводимо розтоплений шоколад з маргарином. Потім всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і акуратно перемішуємо до однорідної маси.
    У форму (діаметр 18 см), змащену олією, виливаємо порцію п/ф, викладаємо вишню (якщо заморожена, попередньо розморозити), і зверху залишок тесту.
    Випікаючи при 160-180С 35-45 хвилин.
    Помадка: цукор розвести водою, довести до кипіння, безперервно помішуючи і знімаючи піну, що утворилася. Зменшити вогонь, закрити кришкою і уварити до слабкого кульки. (Проба на слабкий кулька: чистою ложкою взяти невелику порцію цукрового сиропу залити холодною водою і пальцем скачати кульку. Якщо слабкий кульку вийшов, значить помадка готова).
    Беремо нашу каструльку з гарячою помадкою і поміщаємо в ємність з холодною водою, охолоджуємо до 40С і збиваємо до білого кольору (фото 7). Всі наша помадка готова. Тепер її можна забрати в холодильник.
    Остиглий кекс виймаємо з форми і глазіруем. Для цього помадку підігріти на водяній бані до 50-60С, додати просіяний какао-порошок.
    Категория: Випічка | Просмотров: 516 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0