Главная » 2009 Ноябрь 11 » Пиріжки з м'ясом (варіант)
10:03 Пиріжки з м'ясом (варіант) | |
Інгредієнтидля тіста:250гр. кефіра, 20 гр. свежіх дріжджів, 1 ч. л. цукру, сіль, 50 гр. молока, 1 яйце, 80 гр. слів. масла, борошно ок. 500 гр. (може трохи більше) ---------------------------------------- для внутренности: 500 гр. фарша (50/50 свинячий та яловичий), 2 великі цибулини, 2 ст. л. раст. масла, яйце, зелень, сіль, перець, майоран. Спосіб приготуванняпочастую-ка я своїх друзів пиріжками!Оскільки часу у мене не так вже й багато сьогодні, робила тісто по-швидкому. У молоці розмішав цукор, додала дріжджі і почекала небагато, поки вони "розійдуться". У великій ємності змішала всі компоенти для тесту (масло розтоплене, але не гаряче!), борошно просіяти, добре вимісити і поставила в тепле місце без протягів, прикривши рушником. Сама зайнялася приготуванням внутренности: зробила фарш, цибуля почистила, порізала кубиками і обсмажити в раст. масле, трохи остудила, додала зелень кропу і петрушки. Фарш посолити, поперчити, додати яйце і майоран, змішала з цибулевої сумішшю. Як тільки тісто збільшилося вдвічі (через 1,5-2 години), вимісити його, як слід, розкотили в джгут і нарізала ножем на рівномірні шматочки. У мене вийшло 28 штук. Розділила начинку на таку ж кількість і зліпила пиріжки, вкладаючи в середину начинку і не закриваючи їх зверху до кінця. Виклала пиріжки на лист, вистеленний пергаментом (надаючи їм злегка витягнуту форму). Через 20-30 хвилин змастила їх жовтком, посипала трохи кунжутом. На дно духовки поставила посуд з водою, розігріла до 180 ° і відправила пиріжки на середню поличку на 30-40 хвилин, готово! Поставила чайок-кофеек, покликала друзів (у компанії і смачніше, і цікавіше). Побалуйте і ви своїх близьких таковыми пиріжками, дуже смачно! Приємного проведення часу !!!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |