Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Июль » 4 » Пиріг з гольця
    11:29
    Пиріг з гольця

    Інгредієнти

    Свіжий голець - 4 середніх рибки;
    2 головки цибулі;
    Масло вершкове - 30-40 гр;
    Олія - 1 ст. ложки;
    1 яйце;
    Сіль на смак;
    Перець і спеції - за смаком;
    Тісто дріжджове - 1 порція.

    Спосіб приготування

    Почастував мене добра людина свіжовиловлених Гольца. Не довго думаючи, вирішила зробити пиріг.
    Засинала у хлебопечку (Дай бог здоров'я людині, яка її винайшов) продукти для дріжджового тіста. І на 53 хвилини про нього забула.
    Рибку почистила, відокремила м'ясо від кісток. Дрібно нарізала.
    Цибуля нарізала півкільцями і залила окропом, щоб пішла гіркота і зміг пропекти в пирозі. Через 5 хвилин водичку злила.
    Рибку змішала з остившім від гарячої води цибулею. Додала спецій (чебрець, перчик, більше нічого не захотіла) і солі.
    Если тісто приготувалося, розділила його на 2 частини. 1 частина розкотити і виклала на змащену олією форму для запікання. Виклала на неї рибу. Зверху настрогала вершкового масла, щоб внутренность соковитіше була (голець - риба сухувата) і накрила 2 частиною розкотив тесту.
    Злегка прикрасила пиріг і змастила збитим яйцем.
    Випікати в духовці при 180 градусах хвилин 40-50. Точно не пам'ятаю.
    Смачного!

    Про рецепті

    Дуже хотілося додати в начинку зелені: петрушки та кропу. Але в наявності не було Справа була пізно вечером. Совсем рекомендую до таковых пирогів готувати вершковий соус. Буде ще смачніше.
    Категория: Випічка | Просмотров: 419 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0