Главная » 2009 Июль 4 » Пиріг з гольця
11:29 Пиріг з гольця | |
ІнгредієнтиСвіжий голець - 4 середніх рибки;2 головки цибулі; Масло вершкове - 30-40 гр; Олія - 1 ст. ложки; 1 яйце; Сіль на смак; Перець і спеції - за смаком; Тісто дріжджове - 1 порція. Спосіб приготуванняПочастував мене добра людина свіжовиловлених Гольца. Не довго думаючи, вирішила зробити пиріг.Засинала у хлебопечку (Дай бог здоров'я людині, яка її винайшов) продукти для дріжджового тіста. І на 53 хвилини про нього забула. Рибку почистила, відокремила м'ясо від кісток. Дрібно нарізала. Цибуля нарізала півкільцями і залила окропом, щоб пішла гіркота і зміг пропекти в пирозі. Через 5 хвилин водичку злила. Рибку змішала з остившім від гарячої води цибулею. Додала спецій (чебрець, перчик, більше нічого не захотіла) і солі. Если тісто приготувалося, розділила його на 2 частини. 1 частина розкотити і виклала на змащену олією форму для запікання. Виклала на неї рибу. Зверху настрогала вершкового масла, щоб внутренность соковитіше була (голець - риба сухувата) і накрила 2 частиною розкотив тесту. Злегка прикрасила пиріг і змастила збитим яйцем. Випікати в духовці при 180 градусах хвилин 40-50. Точно не пам'ятаю. Смачного! Про рецептіДуже хотілося додати в начинку зелені: петрушки та кропу. Але в наявності не було Справа була пізно вечером. Совсем рекомендую до таковых пирогів готувати вершковий соус. Буде ще смачніше. | |
|
Всего комментариев: 0 | |