Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Июль » 21 » Торт,, Малинове насложденіе,,
    18:27
    Торт,, Малинове насложденіе,,

    Інгредієнти

    Тісто; 1/2 ст. молока, 1/2 ст. води, 100гр. слівочн. масла, пошепКи солі 100гр . борошна, 4 яйца. Крем; 250гр. свежемороженной малини, 120 гр. сахара, 20гр. желатіна, 250 гр. м'якого сиру ,250-300гр. слівок. Для прикраси; персики консервовані, малинка, кокосова стружка.

    Спосіб приготування

    Я, як і багато хто, дивуюся Нташіной фантазії при випіканні тортов. Вот і цього разу без її допомоги не обошлась. Еще раз пораділа тому, що є інтернет, є аська і є Наташа, яка все покаже і об'ясніт. Молоко, воду олія, сіль змішати, довести до кипіння, всипати борошно і інтенсивно перемішувати, не знімаючи з вогню, поки тісто не стане однорідною, еластичність массой. Пока тісто буде охолоджуватися, робимо крем. Маліну і цукор змішати, довести до кипіння і процідити. Желатин замочити на 10 хв у холодній воді, потім підігріти до повного растворенія. Маліновое желе з'єднати з сиром, потім з розтопленим желатином, если маса почне подстивать додати збиті слівкі. В остигнуло тісто вбиваємо по одному 4 яйца. Тесто ділимо на 7 частей. Каждую частина намазуємо на папір дуже узким слоем. Діаметром приблизно 26 см. Випекаем 15 хв. при темп. 180 гр. Остившіе коржі змащуємо готовим кремом. Украшаем тим, що є під рукою, у мене були абрикоси, малина і кокосова стружка. Готово!
    Категория: Випічка | Просмотров: 352 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0