Главная »
2009 » Июль » 21 » Торт,, Малинове насложденіе,,
18:27 Торт,, Малинове насложденіе,, |
ІнгредієнтиТісто; 1/2 ст. молока, 1/2 ст. води, 100гр. слівочн. масла, пошепКи солі 100гр . борошна, 4 яйца. Крем; 250гр. свежемороженной малини, 120 гр. сахара, 20гр. желатіна, 250 гр. м'якого сиру ,250-300гр. слівок. Для прикраси; персики консервовані, малинка, кокосова стружка.
Спосіб приготуванняЯ, як і багато хто, дивуюся Нташіной фантазії при випіканні тортов. Вот і цього разу без її допомоги не обошлась. Еще раз пораділа тому, що є інтернет, є аська і є Наташа, яка все покаже і об'ясніт. Молоко, воду олія, сіль змішати, довести до кипіння, всипати борошно і інтенсивно перемішувати, не знімаючи з вогню, поки тісто не стане однорідною, еластичність массой. Пока тісто буде охолоджуватися, робимо крем. Маліну і цукор змішати, довести до кипіння і процідити. Желатин замочити на 10 хв у холодній воді, потім підігріти до повного растворенія. Маліновое желе з'єднати з сиром, потім з розтопленим желатином, если маса почне подстивать додати збиті слівкі. В остигнуло тісто вбиваємо по одному 4 яйца. Тесто ділимо на 7 частей. Каждую частина намазуємо на папір дуже узким слоем. Діаметром приблизно 26 см. Випекаем 15 хв. при темп. 180 гр. Остившіе коржі змащуємо готовим кремом. Украшаем тим, що є під рукою, у мене були абрикоси, малина і кокосова стружка. Готово!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 352 |
Добавил: therrint
| Рейтинг: 0.0/0 |