Главная » 2009 Июль 30 » заварні тістечка
18:36 заварні тістечка | |
ІнгредієнтиМаргарин (вершкове масло) -125 гр.Вода-125 гр. Борошно-250 гр. Яйця-4-5 шт. згущене молоко Спосіб приготуванняВоду з маргарином на середньому вогні довести до кипіння і, постійно помішуючи, ввести муку. Повинен вийти досить щільні золотистий грудку.Охолодити вийшла суміш (вона повинна бути теплою, ні в якому разі не холодною). Додати в тісто яйця по одному. Густота повинна бути приблизно як у тесту на оладки. Тісто викласти на лист ложкою або кондитерським шприцом (намагайтеся, щоб тістечка були не надто великі, приблизно по 3-3,5 см в діаметрі, тому що при випіканні вони піднімуться). Випікати при температурі 160-180 градусів до появи мрачно-золотистої скоринки. Під час випікання НЕ ВІДКРИВАТИ Духовки, інакше тістечка осядуть. Готові тістечка начинити вареним згущеним молоком або, безпосередньо перед вживанням, звичайною згущеним молоком і ягідкою малини або полуниці. | |
|
Всего комментариев: 0 | |