Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Июль » 30 » заварні тістечка
    18:36
    заварні тістечка

    Інгредієнти

    Маргарин (вершкове масло) -125 гр.
    Вода-125 гр.
    Борошно-250 гр.
    Яйця-4-5 шт.
    згущене молоко

    Спосіб приготування

    Воду з маргарином на середньому вогні довести до кипіння і, постійно помішуючи, ввести муку. Повинен вийти досить щільні золотистий грудку.
    Охолодити вийшла суміш (вона повинна бути теплою, ні в якому разі не холодною). Додати в тісто яйця по одному. Густота повинна бути приблизно як у тесту на оладки.
    Тісто викласти на лист ложкою або кондитерським шприцом (намагайтеся, щоб тістечка були не надто великі, приблизно по 3-3,5 см в діаметрі, тому що при випіканні вони піднімуться). Випікати при температурі 160-180 градусів до появи мрачно-золотистої скоринки. Під час випікання НЕ ВІДКРИВАТИ Духовки, інакше тістечка осядуть.
    Готові тістечка начинити вареним згущеним молоком або, безпосередньо перед вживанням, звичайною згущеним молоком і ягідкою малини або полуниці.
    Категория: Випічка | Просмотров: 447 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0