Главная » 2009 Сентябрь 18 » Морквяний кекс
10:04 Морквяний кекс | |
Інгредієнти4 яйця (візьміть ще 1 якщо яйця маленькі)4 дл. цукру 4 дл. борошна 2 ч/л ванільного цукру 2 ч/л кориці (я не додавала) 2 ч/л пекарського порошку 200 гр розтопленого маргарину 6 дл. грубонатертой моркви Спосіб приготуванняДобре збити яйця з цукром, додати просіяне борошно, ванільний цукор, пекарський порошок, Канель (я не додала - не було).Додати розтоплений маргарин і натерту моркву. Змастіть форму маргарином і посипте або борошном або манкою. Викладіть ваше тісто у форму і випікати при 175 гр приблизно 45-55 хвилин (залежно від вашої духовки) на передостанньому рівні. Про рецептіРецепт я отримала від свого шефа, надто вже мені він сподобався цей соковитий і ароматний кекс. Я взяла половину норми (брала 3 яйця середнього розміру) і брала круглу форму з діркою (24 см в діаметрі) - так що будьте готові - що порція дуже крупная. Я не додала кориці - просто не було вдома, зате додала суміш горіхів і сухофруктів . . . сама-не-знаю-навіщо, але вийшло дуже вкусно. Кекс ну просто дуже легкий у виконанні і просто волшебен на вкусП. с. і ще трохи інфо: в Норвегії в рецептах використовують децилітр, а не грами . . . сама-не-знаю-чому. практично всі продукти пишуть у децилітр . . . . ще небагато: успіх гарною випічки: ваші продукти повинні бути кімнатної температури. щас спеціально зважила: 1 децилітр сахарa = 95 гр1 децилітр борошна = 103 гр | |
|
Всего комментариев: 0 | |