Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Сентябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Сентябрь » 18 » Морквяний кекс
    10:04
    Морквяний кекс

    Інгредієнти

    4 яйця (візьміть ще 1 якщо яйця маленькі)
    4 дл. цукру
    4 дл. борошна
    2 ч/л ванільного цукру
    2 ч/л кориці (я не додавала)
    2 ч/л пекарського порошку
    200 гр розтопленого маргарину
    6 дл. грубонатертой моркви

    Спосіб приготування

    Добре збити яйця з цукром, додати просіяне борошно, ванільний цукор, пекарський порошок, Канель (я не додала - не було).
    Додати розтоплений маргарин і натерту моркву.
    Змастіть форму маргарином і посипте або борошном або манкою.
    Викладіть ваше тісто у форму і випікати при 175 гр приблизно 45-55 хвилин (залежно від вашої духовки) на передостанньому рівні.

    Про рецепті

    Рецепт я отримала від свого шефа, надто вже мені він сподобався цей соковитий і ароматний кекс. Я взяла половину норми (брала 3 яйця середнього розміру) і брала круглу форму з діркою (24 см в діаметрі) - так що будьте готові - що порція дуже крупная. Я не додала кориці - просто не було вдома, зате додала суміш горіхів і сухофруктів . . . сама-не-знаю-навіщо, але вийшло дуже вкусно. Кекс ну просто дуже легкий у виконанні і просто волшебен на вкусП. с. і ще трохи інфо: в Норвегії в рецептах використовують децилітр, а не грами . . . сама-не-знаю-чому. практично всі продукти пишуть у децилітр . . . . ще небагато: успіх гарною випічки: ваші продукти повинні бути кімнатної температури. щас спеціально зважила: 1 децилітр сахарa = 95 гр1 децилітр борошна = 103 гр
    Категория: Випічка | Просмотров: 383 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0