Главная » 2009 Декабрь 29 » Печиво вівсяне.
12:42 Печиво вівсяне. | |
Інгредієнти200 р. пластівців "Геркулес" (у мене звичайні вівсяні пластівці)2 склянки борошна 2 склянки цукру (я брала 1, 5 склянки, інакше для нас солодко занадто) 180 р. вершкового масла 50 м. Ізюма 1/2 чайної ложки соди сіль за смаком Ванільний цукор на кінчику ножа 3/4 склянки води Спосіб приготуванняВівсяні пластівці всипаємо в чашку і заливаємо гарячою водою, 3/4 склянки, добре вимішуємо (я додала ще не багато води, мені здалося замало, але не багато). Залишаємо пластівці приблизно на 30 хв. для набухання.Масло (я брала вершковий Маргариті, на смак печива це ні сколечко не вплинуло) розім'яти до стану сметани, можна трішки підігріти в мікрохвильовці. Наші пластівці набрякли, тепер додаємо масло і вимішуємо, потім всипаємо всі інші продукти: борошно з содою, цукор з ванільним цукром, сіль і вимішуємо тісто. Якщо ви пекете з родзинками, то його треба ретельно промити і пропустити через мясорубку. Тесто виходить м'яке, але не липкі, дуже приємне. У рецепті неписаною-тісто розкачати і вирізати з нього печиво, але я роблю простіше: скачують тісто в ковбаску товщиною приблизно 3 см. режу її на шматочки 2-3 см. і скачують з них кульки, які потім приплюснути руками і покласти на лист, викладений папером для випічки на відстані 3-4 см. З цього кол-ва тесту у мене виходить 2 противня печива. Випікати в духовці, розігрітій до 230гр. до блідо-коричневою окраскі. Лишь НЕ перетримаєте печиво у духовці, я зробила 1-го разу таку помилку-все здавалося, що печенюшкі бліді, потім були тверді дуже. Ось наше печиво і готово, можна уплітати з молоком, з чаєм або кавою, кому як подобається. Наш Міккі Маус обожать з молочком. ВСІМ СМАЧНОГО! Про рецептіНа сайті вже є рецепти вівсяного печива і не одін. предлагаю вашій увазі ще один варіант. Мне він подобається найбільше-і простий та інгредієнти завжди є в будинку. | |
|
Всего комментариев: 0 | |