Главная » 2009 Декабрь 11 » Пиріг з сиром, червоної смородини і "Штрейзелем"
20:08 Пиріг з сиром, червоної смородини і "Штрейзелем" | |
Інгредієнти1-2 ст. червоної смородиниДля тіста: 300 гр. полугрубой борошна 120 гр. маргарину сто гр. цукру 4 ст. л. холодної води 1 пак. розпушувач 1 яйце Для сирної маси: 500 гр. жирного сиру 2 яйця 200 гр. цукрової пудри молоко або манка (за потребою) Для посипання "Штрейзель": 1 ст. борошна грубого помелу 4 ст. л. масла 0,5 ст. цукру Форма для випікання 20х30 Спосіб приготуванняСмородина промити і обсушити.Для штрейзеля: масло нагріти з цукром, додати борошно і при постійному помішуванні перетворити суміш у крихту. Залишити для охолодження. Борошно змішати з рихлителем, посікти маргарин, додати цукор, яйце, воду, все добре вимішати. Отриману масу розкотити між двома шарами паперу для випікання. Верхній шар паперу зняти, а нижній покласти на лист разом з тістом, підрівняти краю. Приготувати сирну масу. Для цього, яйця розділити на білок і жовток. Білок збити в міцну піну. Жовток змішати з сиром і цукровою пудрою, если маса буде однорідною (якщо маса густа, додати трохи молока; якщо рідка, додати трохи манки), обережно додати збиті білки. Підготовлену масу викласти на тісто. Зверху викласти червону смородину і посипати штрейзелем. Випікати при середній температурі 45 хв. Приємного чаювання !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |