Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Декабрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Декабрь » 11 » Пиріг з сиром, червоної смородини і "Штрейзелем"
    20:08
    Пиріг з сиром, червоної смородини і "Штрейзелем"

    Інгредієнти

    1-2 ст. червоної смородини
    Для тіста:
    300 гр. полугрубой борошна
    120 гр. маргарину
    сто гр. цукру
    4 ст. л. холодної води
    1 пак. розпушувач
    1 яйце
    Для сирної маси:
    500 гр. жирного сиру
    2 яйця
    200 гр. цукрової пудри
    молоко або манка (за потребою)
    Для посипання "Штрейзель":
    1 ст. борошна грубого помелу
    4 ст. л. масла
    0,5 ст. цукру
    Форма для випікання 20х30

    Спосіб приготування

    Смородина промити і обсушити.
    Для штрейзеля: масло нагріти з цукром, додати борошно і при постійному помішуванні перетворити суміш у крихту. Залишити для охолодження.
    Борошно змішати з рихлителем, посікти маргарин, додати цукор, яйце, воду, все добре вимішати. Отриману масу розкотити між двома шарами паперу для випікання. Верхній шар паперу зняти, а нижній покласти на лист разом з тістом, підрівняти краю.
    Приготувати сирну масу. Для цього, яйця розділити на білок і жовток. Білок збити в міцну піну. Жовток змішати з сиром і цукровою пудрою, если маса буде однорідною (якщо маса густа, додати трохи молока; якщо рідка, додати трохи манки), обережно додати збиті білки. Підготовлену масу викласти на тісто.
    Зверху викласти червону смородину і посипати штрейзелем. Випікати при середній температурі 45 хв.
    Приємного чаювання !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 328 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0