Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Декабрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Декабрь » 16 » Тістечка з вишнею та шоколадом
    11:29
    Тістечка з вишнею та шоколадом

    Інгредієнти

    Чорний шоколад 40-50 гр.
    Молочний шоколад 30-40 гр.
    Повітряна пшениця 20-30 гр.
    Йогурт натуральний 1 банка 125 гр.
    Вершки для збивання 100 мл.
    Цукор 2 ч. л.
    Желатин 1 пакетик 10 гр.
    Вишня свіжа 3/4 склянки
    Цукрова пудра 2 ст. л.
    Лікер мигдалевий 3 ст. л.
    Для прикраси:
    Вершки для збивання 100 мл.
    Закріплювач 1 ч. л.
    Мигдальні пелюстки

    Спосіб приготування

    Вишню підготувати заздалегідь. Видалити кісточки, засипати цукровою пудрою, залити лікером і наполягати в холодильнику добу. Виділився сік злити і зберегти.
    Форми для тістечок (використовую консервні банки без денця, обертаючи їх знизу фольгою) прокласти папером для випічки. Желатин замочити в 50 мл холодної води.
    На водяній бані розтопити молочний шоколад, перемішати з пшеницею (можна використовувати кукурудзяні пластівці, кільця - будь-які готові сніданки) і викласти у формочки на дно. Прибрати в холод.
    Розтопити гіркий шоколад, перемішати його з йогуртом і з половиною розпущеного желатину, прибрати в холодильник хвилин на 10-15. У цей час збити вершки (100 мл) з цукром і додати що почала застигати шоколадну масу. Перемішати, можна міксером на мінімальній швидкості.
    На застиглу пшеничне основу викласти половину шоколадного крему, розкласти вишню, тільки не суцільним шаром, а то десерт розвалиться на 2 частини, закрити залишилися кремом і поставити в холодильник на пару годин.
    Збережений сік змішати з рештою розпущеним желатином (якщо соку мало, можна додати солодкого червоного вина) і залити зверху наші тістечка. Дати застигнути.
    Витягти тістечка з формочек, зняти папір. Прикрасити збитими з закріплювачем вершками й обсмаженими на сухій сковорідці мигдалевими пелюстками (можна просто рубаним мигдалем).

    Про рецепті

    Для прикраси горішками використовую зняті з тістечок стрічки пекарської папери. Спочатку тонким шаром вершків обмазують десерт з боків, щоб горішки краще прилипли. Потім розсипав горішки за стрічками і «умиває» по них Пироженко. Фото № 6.
    Категория: Випічка | Просмотров: 344 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0