Главная » 2009 Сентябрь 22 » Торт "вантажівку"
10:03 Торт "вантажівку" | |
ІнгредієнтиДля бісквіту:20 яєць 720 гр. борошна 720 гр. цукру сто гр. коньяку або соку лимона Для крему: 1200 гр вершків 30% 5 пачок закріплювача вершків білий шоколад 200 гр цукрова пудра до смаку Несквік готовий молочний напій 5 бананів вершки і шоколад для прикраси, а також морські камінці і желейні цукерки. (все що під рукою) Спосіб приготуванняБісквіт:Випікаємо 2 бісквіта з цих продуктів, форма прямокутна за розміром зайняла всю духовку. Желкі відокремити від Білків, Білки збити міксером в міцну піну, поступово додаючи Цукор. Жовтки окремо збити міксером, потім додати їх у збиті Білки і перемішати до однорідної Маси, можна міксером. Просеянную борошно додаємо в яєчну суміш у кілька етапів, перемішуючи акуратно великою ложкою знизу вверх. Духовку розігріти на 180гр. Форму для запікання тільки дно змастити олією. І випікати Бісквіт до готовності 15-20хв. (духовка не ВІДКРИВАТИ перші 15 хв) Бісквіт розрізати навпіл. Сливки розігріти але не кип'ятити, розчинити в них шоколад, добре перемішати і залишити в холодильнику бажано на ніч. Холодну масу збити міксером з закріплювачем, кому не солодко можна додати пудри. Викроює форму яку задумали і збираємо торт. Коржі промочити Несквік, змастити кремом, зверху покласти порізані банани кружечками, далі корж, просочення, крем, банани і ще раз, повторюємо поки всі наші викрійки не будуть зібрані, свеху прикрасити збитими вершками, відправити в холодильник, если торт добре охолоне, прикрасити шоколадними фігурками заздалегідь приготованими, желейними цукерками, і засипати морських камінчик в наш вантажівку. Про рецептіЦе синочку було 3 годіка. Много часу і сил забрав цей торт, тому прикрашати вже не залишилося сил, але радує що головному мою гурману сподобалося (друга то ще не можна таке). Фоткать теж часу не було, так що фото не дуже, звину, поки донесла торт, а він більше 5,5 кг, ТО ВЖЕ розхапали БАГАТО ЧОГО З МАШИНИ (ПРИ ЭТОМ не тільки іменинникові). | |
|
Всего комментариев: 0 | |