Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Октябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Октябрь » 17
    Інгредієнти борошно пшеничне - 0, 5 склянки крохмаль (або борошно) - 0, 5 склянки цукор - 1 стакан яйце - 3 штуки ванілін - на кінчику ножа (необов'язково) розпушувач для тіста - 1 упаковка (або 0, 5 чайної ложки соди гашеного в оцті або лимонної кислоти) Желе - 250 -300 мл Для глазурі: шоколад (без наповнювачів) темний або молочний - сто гр масло вершкове - сто гр молоко згущене (варене чи ні, необов'язково) - 2 столові ложки Для прошарку: вершки жирні або сметана - 200 гр цукор або цукрова пудра - сто гр Для прикраси: цукерки mamba - 3 шт полуниця/малина/вишня/черешня (без кісточок) свіжі/консервовані/розморожені Спосіб приготування Насамперед виліпив трояндочки з цукерок (потім буде ніколи) за рецептом: http://koolinar.
    Категория: Випічка | Просмотров: 447 | Добавил: therrint | Дата: 17.10.2009