Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Август » 4 » Хліб Геркулес швидкий
    12:42
    Хліб Геркулес швидкий

    Інгредієнти

    Вода - 415 мл.
    Вершкове (або соняшникова рафінована) НБУМБ 20 г.
    Борошно пшеничне в \ с 580 м.
    Вівсяні пластівці "Геркулес" сто р.
    Цукор - 20 р.
    Сіль - 10 р.
    Насіння соняшнику обвалення - 50 г.
    Дріжджі сухі - 2 чайних ложки.

    Спосіб приготування

    заміс проводиться так ка і безопарному дріжджове тісто.
    Дріжджі розводять теплою водою, підігрітим до 20-30 С. Холодна вода дуже уповільнює дію дріжджів, а при високій температурі дріжджові грибки гинуть, і процес бродіння припиняється.
    До розчиненим дріжджів додають цукор, борошно, сіль і все ж місять протягом 5-8 хв до отримання однорідної маси, без грудок. Перед закінченням вимішування в тісто додають злегка підігріте вершкове масло. Посуд з тестом накривають чистою тканиною і ставлять в тепле місце для растоя на 1 годину.
    У процесі бродіння дріжджові грибки виділяють вуглекислий газ, який розпушує тісто. Підійшло тісто потрібно 1-2 рази обмять, при цьому вона збагачується киснем з повітря, що сприяє розвитку дріжджів і значно збільшує обсяг тесту. Випікати близько 1 години.

    Про рецепті

    Моїм домочацам дуже сподобався такий хлібець. Сьели ще теплим . . . Дуже смачний хлібець !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 363 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0