Главная » 2009 Октябрь 2 » Коржики від cheburashkin
11:29 Коржики від cheburashkin | |
Інгредієнти25 г кубиків охолодженого масла125 г борошна 1/2 ч. л. розпушувача дрібка гострого червоного перцю, дрібка солі 3 ст. л. молока 1 яйце (збити) доповнення на ваш смак/кріп, сир, морква, лляне насіння ,. . . / Спосіб приготуванняРозігріти духовку до 200С. Змазати маслом невеликий лист. Змішати борошно з розпушувачем, кропом/сиром, морквою, льняним семянем ,. . . /, перцем, сіллю, розтерти з кубиками олії, до отримання дрібної крихти. Додати молоко, збите яйце і замісити тісто (воно трохи буде липнуть до рук, що б не липло до рук, Акунья їх (руки) в борошно). Розділити тісто на 4 кульки. Кульки расплющіть в товсті коржики, прісипте маком, сиром, сезамом або насінням соняшнику і викласти на деко. Випікати 12-15 хвилин, поки коржі не піднімуться і не позолотять.Готується дуже швидко і просто. З супчиком просто смакота. У коржиків хрумка коринка, а всередині вони м'які. Дуже ароматні. Також їх можна розрізати уздовж і змастити сиром або маслом. Про рецептіДивний рецепт виставила на сайтi cheburashkin. Смак дуже приємний і зручна випічка по швидкості приготування і підходить тому, чий організм не дуже ратує дріжджову випічку. Добавка в булочки може бути будь-яка - кріп, сир, шинка, морква обсмажені цибулю або як у мене - лляне насіння. Зверху булочки можна для смаку і ефекту присипати сиром, маком, кунжутом або насінням соняшнику. І поїдати їх можна не лише з супом, але і з молоком ввечері, і з кавою на ранок, роблячи міні-сендвічі з маслом або м'яким сиром, помідором, та бозна ще з чим. | |
|
Всего комментариев: 0 | |