Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Октябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Октябрь » 6 » Пиріг "Червоне і біле"
    18:31
    Пиріг "Червоне і біле"

    Інгредієнти

    Тісто: 150 г вершкового масла, 125 г цукру, 4 яйця, 275 г борошна, 1/2 пакетика розпушувача, 75 мл молока;
    Крем: 20г желатину, 100 г цукру, 400 г сиру, 500 мл вершків (35%);
    Начинка: 24 г желатину, 800 г смородини, 300 г цукру. (Я брала 400 г смородини і 150 г цукру, а желатину 20 г)

    Спосіб приготування

    Тісто: тепле вершкове масло змішати з цукром і збивати міксером до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться. Додати яйця по одному. Борошно змішати з розпушувачем і додавати поступово під збиваємо масу поперемінно з молоком. Готове тісто викласти у змащену маслом форму (розмір 24 * 35 см), розрівняти і поставити в розігріту до 180С духовку на 30 мін. Готовий корж дістати з духовки і остудити. Потім поставити навколо нього бортик з фольги.
    Крем: Замочити желатин в невеликій кількості води, а потім нагріти й розчинити. Зняти з вогню і засипати цукор, розмішати і залишити остигати. Коли маса почне застигати, додати сир і збиті слівкі. Полученний крем викласти в кондитерський мішечок і витиснути на корж. Проміжки між рядами краще робити більше, ніж у мене на фото, торт на зрізі потім виглядатиме красивіше.
    Начинка: Замочити желатин. Смородину вимити і відірвати ягоди від гілок. Скласти ягоди в каструлю, залити 100 мл води, додати цукор, довести до кипіння і зняти з вогню. Розчинити в ягодах віджатий желатин. Дати охолонути. Ягоди викласти на корж між розетками з крему. Поставити в холодильник, щоб маса застигла. (5-6 годин)
    Категория: Випічка | Просмотров: 396 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0