Главная » 2009 Октябрь 27 » Сирний торт з виноградом
12:42 Сирний торт з виноградом | |
ІнгредієнтиДля тіста: 4 яйця, 125г цукру, 3/4ст борошна, 2 ст л крохмалю, 1чл розпушити, 1ст л для змащування.Для сирного крему: 500г твори (можна сирну масу без довавок), 2/3ст цукру, 2 жовтки, сік 1 лимона, 40г желатину, 250 г вершків 35%. , 500г винограду (киш миш) щоб був без кісточок можна різного кольору. Для прикраси: 500г винограду (киш миш) Для глазурі: 1ст цукрової пудри, 1 білок, сік половини лимона. Спосіб приготуванняТісто: Жовтки відокремити від білків. Жовтки з половиною цукру і двома столовими ложками теплої води розтерти до бела. Белкі з другою половиною цукру збити втугую піну і обережно змішати з желткамі. Муку, крохмаль, розпушити просеіть. Додати в тісто і акуратно перемішати.Тісто викласти у форму застеленому промасленим папером і випікати 25-30хв, в попередньо розігрітій духовці. Сирний крем: Сир змішати з жовтками, лимонним соком і сахаром. Желатін замочити в невеликій кількості телой води. Вершки збити в густу масу, додати желатин і обережно змішати з сиром. Відкласти 1/3 крему для прикраси верху. В іншу частину додати 500г винограду (щоб ягідки були сухими). Готовий бісквіт розрізати на дві частини. Кладемо бісквіт на блюдо і ставимо кільцеву форму, виливаємо туди сирний крем і розрівнюємо, накриваємо другою частиною бісквіта. Змащуємо поверхню торта відкладеним кремом і засипаємо віноградом. Ставім в холодильник для застигання. Поки застигає торт білок збиваємо з цукром і лимонним соком в тугу піну, викладаємо в мішок кондітр-й і прикрашаємо. Про рецептіЧи можна за місце сиру взяти сирну масу без добавок. Ягодкі повинні бути сухімі. Не дивіться що торт на пергаменті ми його зважували він вийшов 2 з копійками. Не повірите залік винограду він дуже соковитий. | |
|
Всего комментариев: 0 | |