Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Август » 16 » Тісто по Генуезький
    10:03
    Тісто по Генуезький

    Інгредієнти

    4 яйця
    100 гр цукру
    100 гр борошна
    25 гр вершкового масла
    Для прикраси:
    Свіжі або консервовані фрукти і ягоди
    Желе для торта Dr. Oetker

    Спосіб приготування

    Яйця збити з цукром на водяній бані до стану мусу. Зняти з парової бані і продовжувати збивати до тих пір, поки маса не охолоне. (Я частіше за все збиваю без парової лазні до тих поки не розчиниться цукор).
    Розтопити вершкове масло, просіяти борошно і повільно змішати зі збитою масою.
    Викласти тісто у змащену маслом форму (у мене форма з тефлоновим покриттям діаметром 24-25 см), і випікати в духовці при t = 180-200 ° С близько 30 хвилин до золотистого кольору. Головне не відкривати духовку завчасно, так як тісто може осісти.
    Акуратно витягнути корж з форми, попередньо давши йому охолонути у формі.
    Прикрасити корж фруктами або ягодами.
    Приготувати желе для торта, як зазначено на пакетику і залити етіт желе фрукти і дати застигнути желе (застигає дуже швидко).
    Як тільки желе застигло - торт готовий!
    Смачного!

    Про рецепті

    З цього ж тесту п маленькі тістечкові в паперових капсулах. Також прикрашаю їх фруктами і заливаю желе.
    Категория: Випічка | Просмотров: 488 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0