Главная » 2009 Август 16 » Тісто по Генуезький
10:03 Тісто по Генуезький | |
Інгредієнти4 яйця100 гр цукру 100 гр борошна 25 гр вершкового масла Для прикраси: Свіжі або консервовані фрукти і ягоди Желе для торта Dr. Oetker Спосіб приготуванняЯйця збити з цукром на водяній бані до стану мусу. Зняти з парової бані і продовжувати збивати до тих пір, поки маса не охолоне. (Я частіше за все збиваю без парової лазні до тих поки не розчиниться цукор).Розтопити вершкове масло, просіяти борошно і повільно змішати зі збитою масою. Викласти тісто у змащену маслом форму (у мене форма з тефлоновим покриттям діаметром 24-25 см), і випікати в духовці при t = 180-200 ° С близько 30 хвилин до золотистого кольору. Головне не відкривати духовку завчасно, так як тісто може осісти. Акуратно витягнути корж з форми, попередньо давши йому охолонути у формі. Прикрасити корж фруктами або ягодами. Приготувати желе для торта, як зазначено на пакетику і залити етіт желе фрукти і дати застигнути желе (застигає дуже швидко). Як тільки желе застигло - торт готовий! Смачного! Про рецептіЗ цього ж тесту п маленькі тістечкові в паперових капсулах. Також прикрашаю їх фруктами і заливаю желе. | |
|
Всего комментариев: 0 | |