Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Октябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Октябрь » 7 » Торт "Пташине молоко"
    18:31
    Торт "Пташине молоко"

    Інгредієнти

    ТІСТО
    4-5 жовтків
    1 ст цукру
    сто гр масла
    2 ст л какао
    0. 5 ст кефіру
    0. 5 ч л соди гашеного оцтом
    1 ст муки
    Безе
    4-5 білків
    1 ст цукру
    ваніль
    Глазурі
    3 ст л какао
    1 ст цукру
    сто гр масла
    3 ст л води

    Спосіб приготування

    приготувала я цей тортик за рецептом kop_01 і поспішаю доповісти - ВІДМІННО ОТРИМАТИ!
    Готуватися дуже швидко і просто!
    При випічці цього смачного ДИВА необхідно дотримати дві важливі умови - роз'ємна форма, і добре збиті білки.
    Отже.
    Збити жовтки з цукром.
    Окремо збити м'яке масло, додати какао, потім кефір, сода з оцтом + мука.
    Змішуємо з жовтками.
    Випекти корж.
    Збити білки з цукром + ваніль.
    Если тісто буде майже готова - намазати зверху безе і вогонь зменшити до малеханького.
    Безе буде готове если порожевіє.
    Приготувати глазур - всі інгредієнти змішати і прогріти на маленькому вогні до розчинення цукру і змастити остиглий торт.
    Поставити на кілька годин в холодильник.
    Розрізати ножем змоченим в гарячій воді.
    Мої домочатци не стали чекати поки застигне в холодильнику глазур, зажадали відразу нарізати і продегустувати.
    Усім сподобалося!!
    Поставила в холодильник, тепер будемо пробувати охолодженим.
    Приготуйте і Ви!
    Смачного!
    Категория: Випічка | Просмотров: 457 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0