Главная » 2009 Октябрь 7 » Торт "Пташине молоко"
18:31 Торт "Пташине молоко" | |
ІнгредієнтиТІСТО4-5 жовтків 1 ст цукру сто гр масла 2 ст л какао 0. 5 ст кефіру 0. 5 ч л соди гашеного оцтом 1 ст муки Безе 4-5 білків 1 ст цукру ваніль Глазурі 3 ст л какао 1 ст цукру сто гр масла 3 ст л води Спосіб приготуванняприготувала я цей тортик за рецептом kop_01 і поспішаю доповісти - ВІДМІННО ОТРИМАТИ!Готуватися дуже швидко і просто! При випічці цього смачного ДИВА необхідно дотримати дві важливі умови - роз'ємна форма, і добре збиті білки. Отже. Збити жовтки з цукром. Окремо збити м'яке масло, додати какао, потім кефір, сода з оцтом + мука. Змішуємо з жовтками. Випекти корж. Збити білки з цукром + ваніль. Если тісто буде майже готова - намазати зверху безе і вогонь зменшити до малеханького. Безе буде готове если порожевіє. Приготувати глазур - всі інгредієнти змішати і прогріти на маленькому вогні до розчинення цукру і змастити остиглий торт. Поставити на кілька годин в холодильник. Розрізати ножем змоченим в гарячій воді. Мої домочатци не стали чекати поки застигне в холодильнику глазур, зажадали відразу нарізати і продегустувати. Усім сподобалося!! Поставила в холодильник, тепер будемо пробувати охолодженим. Приготуйте і Ви! Смачного! | |
|
Всего комментариев: 0 | |