Главная » 2009 Август 15 » Торт сирний-маковий "Дуня"
18:33 Торт сирний-маковий "Дуня" | |
ІнгредієнтиБІСКВІТ:Яйця - 3 шт. Цукрова пудра - 150 гр. Борошно - 200 гр. Ванільний цукор - 1 пачка. (8 гр. ) Олія - 30 гр. Розпушувач. Сік дині - 50 гр. Сирна Заливка: Сир (5%) «еластичний» (не зернового) - 400 гр. Вершки для збивання (33%) - 300 гр. Мак - сто гр. Молоко - 0. 5 л. Ванільний цукор - 1 пачка. (8 гр. ) Желатин - 30 гр. Сік дині свіжовичавлений - 200 гр. Цукрова пудра - 150 гр. Власне диня «Торпеда» - 1 шт. (близько 4 кг. ) Желе десертне - 1 шт. (50 гр. ) Спосіб приготуванняБІСКВІТ:Окремо збиваємо жовтки і білки, додаємо цукрову пудру, просіяне борошно, розпушувач. Нашу форму (26-27 см. ) вистілаемаем папером для випічки, як би защипувати нашої рознімної формою, між дном і стінками (є страшна історія як я цього не зробила), виливаємо тісто, випікаємо 25 хв. , При 180 гр. Охолоджуємо, виймаємо з форми, підрівнюємо, якщо потрібно, що вистилає новий папір, кладемо бісквіт назад, і просочуємо соком дині з 50 гр. коньяку. Сирна Заливка: Ставимо розмокає желатин в соку дині (близько 150 гр), 10 хв. Сир збиваємо з цукровою пудрою (50 гр. ) Ванільним цукром, і УВАГА! Проварена в молоці 30 хв. маком. Ставимо желатин на вогонь, помішувати, але не доводимо до кипіння. Сливки збиваємо з сто гр. цукровою пудрою до стійких конусів. Вносимо вершки в сир. Нехай желатин трохи охолоне, і втручається в його масу, що вийшла. Виливаємо на просочений бісквіт і ставимо в холодильник на 1,5-2 години. ЗБІРКА: Вирізуємо кульки з дині за допомогою спеціальної ложки для морозива. Моя чудесніца виявилася дуже соковитою, тому я їх викладала на папір, щоб сік трохи втихомирився. Готуємо желе за інструкцією, якщо його немає, то скористаєтеся желатином з тим же соком. Викладаємо кульки, заливаємо ледь теплої желе, і ставимо в холодильник, вже на ніч. Мені дуже кортіло і я дуже теплим залила, він потік крізь щілину, внизу, але не кримінально. Вирізати торт з форми, акуратно, гострим, узким ножем. Про рецептіМоїми друзями на сезон кавунів і динь стають всі прилеглі розповсюджувачі цих божественних плодів або ягід? Ну, не важливо, побачивши мене, навіть в самий невідповідний момент, вони радісно прокидаються, і впихають мені, вже 3 по рахунку до тих двох лежачим на балконі диню, навіть у кредит. Будете проходити мимо, скажіть від мене, взимку - ялинки, влітку - баштанні. А ще я люблю сир і мак, і після серйозно проведеної роботи по підсумовування інтернетівських даних, народився мій рецепт. Це дітище обожать холодний клімат, тому має жити в холодильнику. | |
|
Всего комментариев: 0 | |