Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Август » 15 » Торт сирний-маковий "Дуня"
    18:33
    Торт сирний-маковий "Дуня"

    Інгредієнти

    БІСКВІТ:
    Яйця - 3 шт.
    Цукрова пудра - 150 гр.
    Борошно - 200 гр.
    Ванільний цукор - 1 пачка. (8 гр. )
    Олія - 30 гр.
    Розпушувач.
    Сік дині - 50 гр.
    Сирна Заливка:
    Сир (5%) «еластичний» (не зернового) - 400 гр.
    Вершки для збивання (33%) - 300 гр.
    Мак - сто гр.
    Молоко - 0. 5 л.
    Ванільний цукор - 1 пачка. (8 гр. )
    Желатин - 30 гр.
    Сік дині свіжовичавлений - 200 гр.
    Цукрова пудра - 150 гр.
    Власне диня «Торпеда» - 1 шт. (близько 4 кг. )
    Желе десертне - 1 шт. (50 гр. )

    Спосіб приготування

    БІСКВІТ:
    Окремо збиваємо жовтки і білки, додаємо цукрову пудру, просіяне борошно, розпушувач. Нашу форму (26-27 см. ) вистілаемаем папером для випічки, як би защипувати нашої рознімної формою, між дном і стінками (є страшна історія як я цього не зробила), виливаємо тісто, випікаємо 25 хв. , При 180 гр. Охолоджуємо, виймаємо з форми, підрівнюємо, якщо потрібно, що вистилає новий папір, кладемо бісквіт назад, і просочуємо соком дині з 50 гр. коньяку.
    Сирна Заливка:
    Ставимо розмокає желатин в соку дині (близько 150 гр), 10 хв. Сир збиваємо з цукровою пудрою (50 гр. ) Ванільним цукром, і УВАГА! Проварена в молоці 30 хв. маком.
    Ставимо желатин на вогонь, помішувати, але не доводимо до кипіння.
    Сливки збиваємо з сто гр. цукровою пудрою до стійких конусів.
    Вносимо вершки в сир. Нехай желатин трохи охолоне, і втручається в його масу, що вийшла. Виливаємо на просочений бісквіт і ставимо в холодильник на 1,5-2 години.
    ЗБІРКА:
    Вирізуємо кульки з дині за допомогою спеціальної ложки для морозива. Моя чудесніца виявилася дуже соковитою, тому я їх викладала на папір, щоб сік трохи втихомирився. Готуємо желе за інструкцією, якщо його немає, то скористаєтеся желатином з тим же соком.
    Викладаємо кульки, заливаємо ледь теплої желе, і ставимо в холодильник, вже на ніч. Мені дуже кортіло і я дуже теплим залила, він потік крізь щілину, внизу, але не кримінально. Вирізати торт з форми, акуратно, гострим, узким ножем.

    Про рецепті

    Моїми друзями на сезон кавунів і динь стають всі прилеглі розповсюджувачі цих божественних плодів або ягід? Ну, не важливо, побачивши мене, навіть в самий невідповідний момент, вони радісно прокидаються, і впихають мені, вже 3 по рахунку до тих двох лежачим на балконі диню, навіть у кредит. Будете проходити мимо, скажіть від мене, взимку - ялинки, влітку - баштанні. А ще я люблю сир і мак, і після серйозно проведеної роботи по підсумовування інтернетівських даних, народився мій рецепт. Це дітище обожать холодний клімат, тому має жити в холодильнику.
    Категория: Випічка | Просмотров: 334 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0