Главная » 2009 Август 9 » Закусочний пиріг "Риба в рибі"
18:35 Закусочний пиріг "Риба в рибі" | |
Інгредієнти450 р. слоeного тесту.1 яйце збити (виделкою, зовсім трошки) 3 яйця, сварeних круто 6 ст. л. сметани 1, 5 склянки варeного рису зелень петрушки дрібно посіченою, 2 ст. л. 1 банка консервів. лосося сік 1/2 лимона сіль і перець Спосіб приготуванняДуховку розігріти до 190 °. Приблизно з половини (або близько 2/3) тіста розкачати тоненький лист і вирізати з нього силует великої риби (можна використовувати виготовлену з паперу викрійку).Оступ від країв 1. 5 -2 см по всьому периметру риби, позначити бортики, які змастити збитим яйцем, і надалі начинку на них не викладати. Рибу поставити в духовку на 8 -10 хв. , Поки тісто не підніметься. Дати охолонути. В цей час готуємо начинку для нашої риби. Спочатку подрібнити виделкою яйця, додати сметану і рис. Розмішати, додати сіль, перець, зелень за смаком Розкласти на "Рибі". (тільки не на "бортах"). Лосось розім'яти виделкою, викласти на рис (не заходимо на "борти"). Полити лимонним соком. Розкотити другу частину тіста, вирізати півколо для голови та трапецію для хвоста. "Головку" і "хвостик" обмазати яйцем і викласти на "рибку". А з останків тіста вирізати чаркою кругляшки ( "луску"), і закрити ними, що залишилася, "риби". "Рибу" змастити яйцем, що залишилося і поставити в духовку на 10 хв. Потім зменшити температуру до 160 ° і піч ещe хвилин 20 -25, поки вся "рибка" не буде "золотою". Про рецептіЦей пиріг, звичайно, можна робити з цією рибою, попередньо її відвару або запекти в духовці, але я спростила життя, використовуючи консерви. | |
|
Всего комментариев: 0 | |