Главная » 2010 Март 31 » Кекс шоколадний з чорної смородини і "медовими" яблуками.
18:56 Кекс шоколадний з чорної смородини і "медовими" яблуками. | |
Інгредієнти3 невеликих яблука0,5 склянки чорної смородини (або ще 1 яблуко) 2 столові ложки меду для тіста: 125 г вершкового масла 150 г цукру 2 яйця 2 столові ложки какао-порошку 125 г борошна 0,5 чайної ложки соди 1 столова ложка міцної кави Спосіб приготуванняЯблука очистити, нарізати середніми кубиками і розкласти в один шар у вогнетривкої формі.Мед розвести такою ж кількістю води, залити їм яблука і поставити в духову шафу на 10 хвилин при температурі 180 градусів. Всі компоненти тіста з'єднати і добре взбіть. Добавіть яблука (без медової рідини) і смородину і ще раз добре перемішати. Стінки форми для кексу змастити олією, дно викласти пергаментом. Вліть у форму тісто і поставити в духову шафу на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного) | |
|
Всего комментариев: 0 | |